Αυτή είναι η 13χρονη κόρη του Απόστολου Γκλέτσου: Δείτε τα συγκινητικά λόγια που έγραψε για το κόμμα του μπαμπά της «Τελεία»

 

Έχει ξεκινήσει τον δικό του αγώνα με το κόμμα της Τελείας και φαίνεται ότι «μιλάει» στην συνείδηση αρκετού κόσμου, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας και αγαπημένος ηθοποιός του κοινού, Απόστολος Γκλέτσος, ίδρυσε τον Δεκέμβριο του 2014 το δικό του πολιτικό κόμμα. Η κόρη του, Βασιλική-Παρασκευή Γκλέτσου, μίλησε με ιδιαίτερα ώριμα για την ηλικία της λόγια, στην πρώτη της έκθεση για το κόμμα.

Η Βασιλική - Παρασκευή Γκλέτσου μαζί με τη μητέρα της, Μαρία Μαγγίνα, γνωστή ενδυματολόγο.

Δείτε τι έγραψε εκφράζοντας την άποψή της, για το εγχείρημα του πατέρα της.

«Μια καινούργια εποχή ξεκινάει. Νέοι δρόμοι νέες σχέσεις, νέα όνειρα ξεδιπλώνονται! Η αισιοδοξία παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας. Είμαστε πιο ευτυχισμένοι, πιο άνετοι ως άνθρωποι. Δεν ζούμε για να ζήσουμε αλλά για να υπηρετήσουμε τα υπέρτατα ιδανικά μας. Έχουμε προσδοκίες για το μέλλον. Καταλαβαίνουμε την ύπαρξη μας, μαθαίνουμε να ζούμε και όχι να μας ζούνε. Καταλαβαίνουμε τι διαφορά έχει το «εγώ» από το «εμείς». Αγαπάμε, μοιραζόμαστε, φροντίζουμε… Αλλάζουμε και μπορούμε να συνυπάρξουμε καλύτερα διότι πάνω από όλα είμαστε ο εαυτός μας και όχι μια πλαστική ξεβαμμένη μάσκα. Αναζητούμε μια καλύτερη ζωή και με κόπο και δουλειά προσπαθούμε να την κατακτήσουμε. Παίρνουμε φώς από όλες τις πτυχές της ζωής μας και χτίζουμε όλο και κάτι μεγαλύτερο, όλο και κάτι καλύτερο…. Βρίσκουμε τρόπους να ανοικοδομήσουμε τα κατεστραμμένα και να τα κάνουμε καλύτερα. Ζούμε με υπερηφάνεια για αυτό που είμαστε και το καλλιεργούμε όσο περισσότερο μπορούμε. Βάζουμε μια τελεία στα παλιά και ξεκινάμε όχι νέα σειρά, όχι νέα παράγραφο αλλά νέο κείμενο.

Βασιλική- Παρασκευή Γκλέτσου
Μαθήτρια Α΄Γυμνασίου»

Πηγή φωτογραφίας: protothema.gr

Διαβάστε επίσης:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή

Έγινε κι αυτό! Ο Απόστολος Γκλέτσος τσακώθηκε με… τον Απόστολο Γκλέτσο!

Έξω Φρενών ο Απόστολος Γκλέτσος: «Θα σε σκίσω ηλίθιε… Θα έρθω σπίτι σου να σε βρω»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα