Αυτή η πολύ διάσημη ηθοποιός μιλάει επιτέλους ανοιχτά για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις

Splash/Ideal Image

Η Kristen Stewart είναι ένα από τα it girls του Hollywood που εδώ και χρόνια απασχολεί το κοινό με τις ερμηνείες της, αλλά και την προσωπική της ζωή. Το κορίτσι που κάποτε μοιραζόταν αφειδώς στιγμές από τον έρωτά της με τον Robert Pattinson, μεγάλωσε, άρχισε να εξερευνά τη σεξουαλικότητα της και σύντομα ξεκίνησε να βγαίνει με κορίτσια. Στο παρελθόν είχε σχέση με τη Γαλλίδα τραγουδίστρια SoKo και μετά με την Annie Clarke γνωστή ως St.Vincent, με την οποία έφτασε και λίγο πριν το γάμο πριν η σχέση τους τελειώσει. Τώρα η ηθοποιός βγαίνει με το μοντέλο Stella Maxwell όπως μπορείτε να δείτε από κάτω και σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar είπε: «Ορισμένοι λένε ότι θέλουν να τρώνε κάθε ημέρα sandwich με τυρί. Εγώ θέλω να δοκιμάσω τα πάντα. Αν δοκιμάσω μια ημέρα sandwich με τυρί μετά σκέφτομαι ότι ωραίο ήταν, αλλά τι άλλο θα φάμε μετά;».

Με αυτό τον τρόπο η Kristen μίλησε ανοιχτά για τη ρευστότητα στις σεξουαλικές προτιμήσεις της, για τις οποίες έχει γίνει πολύς λόγος. Στη συνέντευξη της επίσης είπε ότι ίσως στο μέλλον είναι ξανά διαθέσιμη για ραντεβού με άνδρες και ότι ήταν ερωτευμένη με όλους όσους ήταν μαζί στο παρελθόν. Αγαπάμε την Kristen πάντα και στηρίζουμε κάθε επιλογή της.

Kristen Stewart and girlfrined Stella Maxwell arrve at LAX Airport in Los Angeles, Ca flanked by bodyguards <P> Pictured: Kristen Stewart and Stella Maxwell <B>Ref: SPL1531020  070717  </B><BR /> Picture by: London Entertainment /Splash<BR /> </P><P> <B>Splash News and Pictures</B><BR /> Los Angeles:	310-821-2666<BR /> New York:	212-619-2666<BR /> London:	870-934-2666<BR /> photodesk@splashnews.com<BR /> </P>