Αυτή η ηθοποιός πήρε τίτλο ευγενείας φορώντας αθλητικά παπούτσια

H Emma Thompson είναι η ηθοποιός που έχει βραβευτεί με Oscar και όλοι λατρεύουν από ταινίες όπως το Λογική & Ευαισθησία και το Love Actually. Η λατρεμένη ηθοποιός πήρε τον τίτλο της “Dame” πριν λίγο καιρό και εμφανίστηκε στην τελετή με ένα look που ίσως κάποιοι δεν έχουν συνδέσει άμεσα με τελετές που σχετίζονται με τη βασιλική οικογένεια.

The Children Act UK Premiere Carpet arrivals Curzon Mayfair London  Pictured:  Ref: SPL5016513 160818 NON-EXCLUSIVE Picture by: Grant Buchanan / SplashNews.com  Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 0207 644 7656 Milan: 02 4399 8577 photodesk@splashnews.com  World Rights

Τι φόρεσε; Ένα κοστούμι όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία. Αυτό που δεν βλέπετε είναι ότι τελείωσε το look της με αθλητικά παπούτσια και συγκεκριμένα τα adidas Stansmith. Η ηθοποιός επίσης ζήτησε από τον πρίγκιπα William να τον φιλήσει και αυτός την απέτρεψε από το να το κάνει. Η Emma που είναι πλέον Dame και μέλος του ανεπίσημου club επιφανών γυναικών όπως η Maggie Smith και η Judy Dench, μπορεί να μην κατάφερε να ζήσει όλα όσα ήθελε στην τελετή, αλλά αυτό δεν την απέτρεψε από το να μιλήσει για την εμπειρία της στον φίλο της και κωμικό Seth Myers.

Δείτε το video από την εκπομπή του Seth Myers και απολαύστε την ηθοποιό.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram