Αυτά είναι: Η πρεμιέρα της Μαρίας Ηλιάκη στον ΣΚΑΪ

Με εμφανές άγχος έκανε πρεμιέρα πριν από λίγη ώρα η Μαρία Ηλιάκη στη νέα της τηλεοπτική στέγη, στον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε μόνη της στο ολοκαίνουριο πλατώ της εκπομπής Αυτά είναι, ενώ στα πρώτα λόγια της ανέφερε τις λέξεις «άγχος» και «ανασφάλεια».

«Καλησπέρα σας και καλώς ήρθατε στο ΣΚΑΪ. Ναι, ναι, εδώ θα είμαστε από τις 3 έως τις 5. Στον ΣΚΑΪ, στον ΣΚΑΪ, στον ΣΚΑΪ… Θα το λέω για κάθε μέρα μέχρι να το μάθω. Γιατί είμαι καινούρια εδώ και όπως και να το κάνουμε έχω και λίγο άγχος. Χτυπάει και γρήγορα η καρδιά μου», είπε χαρακτηριστικά και εξομολογήθηκε πόσο χαίρεται που τα… ξαναλέει με το κοινό έπειτα από δύο μήνες, ευχόμενη το Αυτά είναι να γίνει μια τηλεοπτική συνήθεια.

Στη συνέχεια, «σύστησε» τον Μάκη Πουνέντη κι εκείνος με τη σειρά του είπε: «Πάντα υπάρχει άγχος σε κάθε καινούρια αρχή, αλλά ευτυχώς έχουμε ο ένας τον άλλο».

Έπειτα από λίγη ώρα, το τηλεοπτικό δίδυμο παρουσίασε στους τηλεθεατές τους δύο «φρέσκους» συνεργάτες της εκπομπής, τον Γιάννη Τσιούλη, διευθυντή του Instyle.gr, και τον Τίτο Λίτινα.

Δείτε την έναρξη της εκπομπής:

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Μάκης Πουνέντης: Έσπασε το γραφείο στη σύσκεψη

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την Μαρία Ηλιάκη

Δείτε το συγκινητικό μήνυμα της Μαρίας Ηλίακη για την αποχώρησή της από τον Alpha