Κατάφερε ο Μάρκος Σεφερλής να διατηρήσει τα μυθικά ποσοστά της πρεμιέρας;

Χτες, στην πρεμιέρα του ο Μάρκο Σεφερλής και η πρωινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού, «Mega με Μία», τα σάρωσε κυριολεκτικά σαν τυφώνας όλα στο πέρασμά του, αναγκάζοντας τόσο το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 να πέσει για πρώτη φορά κάτω από 20% -από την πρώτη ημέρα προβολής του- αλλά και τα υπόλοιπα κανάλια να κινηθούν λίγο πάνω από το απογοητευτικό 0%.

Πως ήταν όμως τα πράγματα την δεύτερη ημέρα; Κατάφερε ο Μάρκος Σεφερλής να κάνει το ίδιο ψηλά νούμερα και να παραμείνει στην κορυφή της τηλεθέασης;

Έχουμε και λέμε: το «Mega με Μία» σημείωσε στο σύνολο 40,5% και 48,7% στο δυναμικό κοινό. Ενώ οι απέναντι 22,6% και 20,3%, ανακτώντας ξανά τις δυνάμεις τους και μειώνοντας τη διαφορά, μετά την απογοήτευση της Δευτέρας.

Ναι, λογικό και επόμενο είναι οι τηλεθεατές να προτιμήσουν να δουν την πρεμιέρα μιας εκπομπής. Σιγά σιγά όμως τα πράγματα θα σταθεροποιηθούν.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν τις υπόλοιπες μέρες η διαφορά των δυο εκπομπών θα μεγαλώσει, θα μικρύνει ή θα παραμείνει σταθερή. Φέτος η πρωινή ζώνη έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Τι εντυπώσεις άφησε ο Μάρκος Σεφερλής στην πρεμιέρα του «Mega με μία»

Ακόμα μια αποχώρηση από την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή

Σεφερλής-Τσαβαλιά: Δίνουν τη δική τους απάντηση για την απομάκρυνση της Δέσποινας Καμπούρη από το πρωινό

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα