Poppy Delevingne: Η μεγάλη αδερφή της Cara παντρεύτηκε

Η Poppy Delevingne παντρεύτηκε τον αγαπημένο της James Cook πριν μερικές μέρες. Όπως ήταν φυσικό τα μέσα γέμισαν με φωτογραφίες του γάμου και μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως η μεγάλη αδερφή της Cara, ήταν μια από τις ωραιότερες celebrity νύφες που έχουμε δει.

Το νυφικό που επέλεξε ήταν Chanel, σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον Karl Lagerfeld και φυσικά ήταν ονειρεμένο. Απλό, με πολύ ρομαντική αλλά και bohemian διάθεση ήταν αυτό ακριβώς που έπρεπε να είχε φορέσει, καθώς ταίριαζε τέλεια και με την επισημότητα που απαιτεί η περίσταση αλλά και με το προσωπικό της στιλ.

Αυτό που μας άρεσε ακόμα περισσότερο όμως, ήταν το ότι στη δεξίωση που ακολούθησε, η Poppy «αποχωρίστηκε» το κάτω μέρος του νυφικού και έμεινε στην ουσία με ένα πολύ chic cocktail, κοντό, κεντημένο φόρεμα.

Από τον γάμο δεν θα μπορούσε να λείπει η Cara, η οποία επέλεξε επίσης ένα Chanel, πολύ θηλυκό φόρεμα, το οποίο συνδύασε με πέδιλα του ίδιου Οίκου. Η μικρή Delevingne ήταν μάλιστα παράνυφη στον γάμο της αδερφής της και φυσικά ήταν και αυτή πολύ εντυπωσιακή παρόλο που το ντύσιμο, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της ήταν πάρα πολύ απλά.

Και στα δικά μας.

Διαβάστε επίσης: Κάννες 2014: Τι είδαμε στο κόκκινο χαλί την 3η μέρα του φεστιβάλ;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα