Angelina Jolie – Elle Fanning: Ποια «μπήκε» στα παπούτσια του ρόλου καλύτερα;

Angelina Jolie και Elle Fanning «μετέφεραν» -κρατώντας η μία το χέρι της άλλης- τους κινηματογραφικούς τους χαρακτήρες στο Παρίσι, στο πλαίσιο φυσικά της παρουσίασης της νέας τους ταινίας «Maleficent». Το μοίρασμα των ρόλων της σκοτεινής εκδοχής του γνωστού παραμυθιού της «Ωραίας Κοιμωμένης» έγινε δίκαια αν κρίνουμε από τις ενδυματολογικές επιλογές των δύο κυριών.

Η κακιά μάγισσα που παίρνει σάρκα και οστά μέσα από την Angelina Jolie γίνεται όλο και ενδιαφέρουσα ειδικά όταν βλέπουμε την δική της οπτική γωνία  και μέσα από το σκοτεινό της ντύσιμο. Η 38χρονη φορώντας μαύρη ολόσωμη φόρμα Ralph Lauren και γόβες που μπορούν να μαγέψουν όλον τον κόσμο της μόδας απέδειξε γιατί κάποιες φορές θα πρέπει να βλέπουμε και την άλλη πλευρά του νομίσματος.

Η Elle Fanning από την άλλη, έκανε σαφές μέσα από τις ενδυματολογικές της επιλογές γιατί της εμπιστεύτηκαν τον ρόλο της πριγκίπισσας Aurora. Φορώντας φόρεμα Valentino το οποίο συνδύασε με πριγκιπικά παπούτσια Charlotte Olympia, το αποτέλεσμα ήταν παραμυθένιο.

Διαβάστε ακόμη: 

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Η Angelina Jolie αποκαλύπτει: «Ναι, θα παντρευτούμε με τον Brad, είναι προγραμματισμένο»

Do’s and Don’ts: Τι πρέπει να φοράτε για να κρύψετε την κυτταρίτιδα;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα