Εσείς τι θα κάνατε αν ανακαλύπτατε μια pizza με υπογραφές από τις Spice Girls;

Ποιος το περίμενε πως μια «ανασκαφή» στο ψυγείο της μαμάς της Victoria Beckham θα έβγαζε τέτοιο… θησαυρό. Γιατί πώς αλλιώς να χαρακτηρίσουμε το συγκεκριμένο εύρημα, μια pizza η οποία είχε μείνει εκεί μέσα σχεδόν 15 χρόνια;

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Victoria στον λογαριασμό της στο twitter αποκαλύπτουν την ασυνήθιστη αυτή pizza, η οποία ούτε στρογγυλή είναι ούτε τριγωνικά κομμάτια έχει. Αντίθετα, αποτελείται από 5 μόνο κομμάτια, τα οποία σχηματίζουν τη λέξη SPICE ενώ κάθε κομμάτι έχει και διαφορετική γεύση, το καθένα αφιερωμένο σε ένα spice girl.

Η «συλλεκτική» αυτή συσκευασία είναι υπογεγραμμένη από όλα τα μέλη του θρυλικού γυναικείου group ενώ παράλληλα αναγράφει και ποια γεύση προτιμούσε η καθεμία. Έτσι, μαθαίνουμε ότι η Scary Spice προτιμούσε μοσχάρι με τυρί, η Ginger Spice πιο καυτερές γεύσεις όπως το τσίλι με τυρί, η Baby Spice προτιμούσε ζαμπόν με τυρί, η Sporty Spice ήταν περισσότερο των υγιεινών γεύσεων όπως ο τόνος ενώ τέλος, η αγαπημένη μας Posh Spice προτιμούσε τον συνδυασμό κρεμμύδι/τυρί.

Μπορεί λοιπόν η συγκεκριμένη pizza να μετρά 15 χρόνια ύπαρξης με τα κομμάτια της να έχουν πλέον σπάσει, σίγουρα όμως μας κάνει να αναπολούμε τα θρυλικά χρόνια των ’90s, όταν οι Spice Girls βρίσκονταν στο απόγειό τους.

Δείτε εδώ τη Victoria Beckham να κάνει διάδρομο γυμναστικής με ψηλοτάκουνα

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα