Είναι η Kristen Stewart το επόμενο πρόσωπο της Nike;

H Kristen Stewart δε θα λέγαμε πως ανήκει στις πιο κομψές celebrities όσον αφορά την καθημερινή της ζωή, όμως ορισμένες θηλυκές red carpet εμφανίσεις της ήταν αρκετές ώστε να γίνει το κεντρικό πρόσωπο για καμπάνιες οίκων όπως η Chanel και Balenciaga. Τώρα έρχεται μια νέα συνεργασία για τη νεαρή star, με μια εταιρία που θα λέγαμε πως αρμόζει πολύ περισσότερο στο στυλ της.

Οι φήμες λοιπόν λένε πως η Kristen Stewart θα είναι το νέο πρόσωπο της εταιρίας αθλητικών ειδών Nike, πράγμα λογικό αν σκεφτεί κανείς πως πολλές φορές την έχουμε τσακώσει να αλλάζει τα ψηλοτάκουνά της με ένα ζευγάρι Nike μετά από κάποια επίσημη εμφάνισή της.

Βέβαια, μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε καθώς οι πηγές αναφέρουν πως η Kristen δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση, καθώς δεν έχει απαντήσει ακόμα καταφατικά, αφού μετά την επιτυχία της στο Twilight οι προτάσεις για διαφημίσεις πέφτουν βροχή και έχει αρχίσει να νιώθει κάπως άβολα – όλοι ξέρουμε ότι δεν αγαπά τα φλας και την πολλή δημοσιότητα παρόλο που τα προκαλεί άθελά (;) της.

Εσείς λοιπόν τι πιστεύετε; Εμείς ομολογούμε ότι θα μας άρεσε ως ιδέα να δούμε τη νεαρή star ως πρόσωπο μιας τόσο νεανικής εταιρίας. Ίσως αυτή η κίνηση την κάνει να μοιάζει πιο προσιτή στο κοινό, το οποίο μέχρι στιγμής μάλλον είναι κάπως διχασμένο σχετικά με το άτομό της.

Δείτε ακόμα: H Lauren Conrad κουρεύτηκε και μας αρέσει πολύ

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα