O Δημήτρης Ουγγαρέζος ομολογεί πως δεν είναι πλέον φίλοι με τον Γιώργο Λιάγκα

Μετά την απόφαση του, να παραμείνει στο MEGA και να μην ακολουθήσει την ήδη επιτυχημένη ομάδα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έγινε μήλον της έριδος και μάλιστα, συζητήθηκε έντονα η ρήξη της σχέσης του με τον παρουσιαστή του Πρωινού, Γιώργο Λιάγκα.

«Φίλος είναι κάποιος που συναναστρέφεσαι. Άρα εκ των πραγμάτων, δεν είμαστε πια. Όμως τα συναισθήματά μου για αυτόν δεν αλλάζουν. Πάντα τον έχω ψηλά στο μυαλό μου ως έναν άνθρωπο που έχει υπάρξει φίλος μου» παραδέχτηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε συνέντευξη του στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, και δεν δίστασε να αναφερθεί στην συνάντηση τους στο Θέατρο Κιβωτός λέγοντας ότι μπορεί να ήταν στο ίδιο μέρος αλλά δεν συναντήθηκαν.

«Δεν επιδίωξε ο ένας να δει τον άλλο, αλλά αν συναντηθούμε κάπου εννοείται ότι θα μιλήσουμε. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να πιάσω εγώ πρώτος την κουβέντα» είπε στον Γιάννη Πουλόπουλο. και έδωσε την δική του απάντηση σε πιθανή νέα συνεργασία με τους Σκορδολιάγκα, λέγοντας:«Δεν έχω μετανιώσει που επέλεξα να μείνω στο MEGA».

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com

Δείτε ακόμα: Ο Μάκης Τσόκας από τους «Κηπουρούς του Mega» μας δίνει tips για να φτιάξουμε μόνοι μας τον κήπο των ονείρων μας

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα