Kim Kardashian: Το shopping δεν σταματά ποτέ

Πόσα ρούχα μπορεί να αντέξει μια ντουλάπα; Πόσα ρούχα μπορεί να αντέξει μια ντουλάπα ενός μωρού μόλις 8 μηνών; Πριν λίγες μέρες είχαμε γράψει για τη γκαρνταρόμπα της North West, θυγατέρα της Kim Kardashian και του Kanye West.

Δώρα από τους κορυφαίους σχεδιαστές μόδας, μπλουζάκια με τη στάμπα της μαμάς και λιλιπούτια animal prints είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια από την ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα της μικρής. Τι κι αν η πρωτότοκη κόρη τους δεν έχει κλείσει ακόμα ένα χρόνο ζωής, φαίνεται πως η ντουλάπα της μετρά ήδη πολλά φύλλα.

Και επειδή αλλάζουμε και σεζόν και είμαστε μόλις λίγες ημέρες πριν μπει η άνοιξη, η μάνα Kim πετάχτηκε μέχρι τη Νέα Υόρκη για να ψωνίσει στη κόρη της. Εεεε πόσα να αγόρασε; Η απάντηση είναι μια. Πολλά. Και γιατί όχι άλλωστε, τι θα τα κάνει τόσα χρήματα; Ζωολογικό κήπο η Beyoncé για την κόρη της; Ένα φορτηγό ρούχα εκείνη.

Μπλουζάκι σε γκρι χρώμα, σε μπορντό, σε μπεζ, σε άσπρο και σε μαύρο – που η μαμά αγαπά τόσο. Αυτό γιατί η ριάλιτι σταρ δε μπορεί τα διλλήματα. Έτσι, λοιπόν, για να αποφύγει να διαλέξει αποφάσισε να τα αγοράσει όλα. Μπορεί η Joan Rivers να είχε πει πως το μωρό της Kim Kardashian είναι το πιο άσχημο, πάντως σίγουρα είναι αυτό με τα περισσότερα ρούχα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο www.peoplegreece.com

Δείτε ακόμα: Ποιες πασίγνωστες celebrities πρωταγωνίστησαν σε Fashion Shows στο Μιλάνο;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα