30 τυχερές έβγαλαν την πιο instagram-ική φωτογραφία του καλοκαιριού: Backstage από τη φωτογράφιση του InStyle στο Golden Hall

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου και το Σάββατο 22 Ιουνίου, τριάντα τυχερές βρέθηκαν στο εμπορικό Golden Hall με ένα σκοπό. Να φωτογραφηθούν ως εξώφυλλο του περιοδικού InStyle στην πιο καλοκαιρινή Instagram-ική φωτογραφία.

Τα make up looks των νικητριών επιμελήθηκαν οι κορυφαίες make up artists του beauty brand MAC. Στη συνέχεια φόρεσαν το καλύτερο χαμόγελο τους και πόζαραν στους φωτογράφους του InStyle .

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του event Utopia που πραγματοποιείται στο Golden Hall. To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Η νέα θεματική του Utopia υπό την επιμέλεια του Δημήτρη Αργυρόπουλου ακούει στο όνομα “New Nomads” και σχετίζεται με τη ζωή στη φύση απολαμβάνοντας ανέσεις της πόλης, με τη διάθεση για περιπέτεια, με τη νέοαποικιακή αισθητική και με τη new-boho λογική. Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα εντοπίσετε σε ένα εντυπωσιακό installation στο ισόγειο του Golden Hall που θα γίνει το meeting point όλων των New Nomads της πόλης.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram