Ζέτα Μακρυπούλια: Πλάνα από το γάμο του αδερφού της και η δημιουργία που επέλεξε να φορέσει

Ζέτα Μακρυπούλια: Πλάνα από το γάμο του αδερφού της και η δημιουργία που επέλεξε να φορέσει

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για την οικογένεια της Ζέτας Μακρυπούλια, καθώς ο αδερφός της ηθοποιού, Άκης, παντρεύτηκε χθες το βράδυ την αγαπημένη του.

Τη χαρμόσυνη είδηση πληροφορηθήκαμε από την ίδια την ηθοποιό, η οποία δεν σταμάτησε να κοινοποιεί φωτογραφίες και video στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram, μην μπορώντας να κρύψει την χαρά της! Συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε και μία φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει μέσα από το σπίτι της οικογένειας και αφού μοιράστηκε μαζί μας ένα μέρος από τη διακόσμηση, έγραψε: «Καλησπέρα! Εμείς εδώ ετοιμαζόμαστε για γάμο και χαρές! Γλυκά πάνε κι έρχονται από το χωριό, μπομπονιέρες, λουλούδια, τούλια παντού… Η μητέρα μου μετά το παραδοσιακό στόλισμα του σπιτιού, πιστεύω θα επεκταθεί και στη γειτονιά… Λογικό θα πείτε. Τον γιο της παντρεύει!!».

H Ζέτα γαι την περίσταση επέλεξε μία maxi τουαλέτα με ανοιχτή πλάτη Chara Lebessi.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλησπέρα! Εμείς εδώ ετοιμαζόμαστε για γάμο και χαρές! Γλυκά πάνε κι έρχονται από το χωριό, μπομπονιέρες,λουλούδια, τούλια παντού… Η μητέρα μου μετά το παραδοσιακό στόλισμα του σπιτιου, πιστεύω θα επεκταθεί και στη γειτονιά… Λογικό θα πείτε. Τον γιο της παντρεύει!! ??? ————————————————— #weddingpreperation #traditional #ale #nonusualcasual #weddingdecor #mood #friday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ zeta_makripoulia_official στις

Στη συνέχεια, ανέβασε και πολλά στιγμιότυπα από τις προετοιμασίες, την τελετή και το γλέντι του γάμου τα οποία και θα δείτε παρακάτω:

 

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα