After xmas detox menu στο Breeder Feeder

 

Οι γιορτές που πέρασαν εκτός από μια γλυκιά γεύση μας άφησαν και τύψεις για την υπερκατανάλωση φαγητών – γλυκών. Το αγαπημένο μας Breeder Feeder, το εστιατόριο της Breeder Gallery, επιστρέφει την πιο κατάλληλη στιγμή με ένα After Xmas Detox Menu. Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου η Χριστίνα Κοτσιλέλου (Greece is for Lovers) εισβάλλει στην κουζίνα του Feeder και επιμελείται μια σειρά γευστικότατων πιάτων με βάση τα λαχανικά, τα φρούτα και τα μπαχαρικά. Πλούσια σε αντιοξειδωτικά στοιχεία και βιταμίνες, αλλά και απολαυστικά σε γεύση τα εδέσματα του No Regrets Menu θα αποτελέσουν την πιο ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία της νέας χρονιάς!

 

No Regrets Menu

Tartare κολοκυθάκι, avocado, βασιλικός

***

Velouté φινόκιο, μήλο, μέντα, κάπαρη Σικίνου

***

Παντζάρι carpaccio, μαύρο μούρο, τυρί από cashews

***

Ψητό κουνουπίδι, ταχίνι, lime, quinoa, πορτοκάλι, grapefruit

ή

Λαχανάκια Βρυξελλών, κάστανα, chili, πουγκί μανιταριών, εστραγκόν

***

Elderflower jelly, βατόμουρο, prosecco

ή

Mousse λεμόνι, ginger, καραμελωμένο φυστίκι Αιγίνης

***

τιμή μενού: 25 ευρώ

*

Xριστίνα Κοτσιλέλου

Η Χριστίνα Κοτσιλέλου εκτός απο product designer και βασικό μέλος των Greece is for Lovers, τον τελευταίο καιρό δηλώνει και “part time chef”.

Με πολλά χρόνια μαγειρικής εμπειρίας σε σπιτικά τραπέζια, κάποια special food events, catering σε μικρές εκδηλώσεις καθώς και styling σε φωτογραφίσεις φαγητών, προσπαθεί να συνδυάσει το design με τη μαγειρική δημιουργώντας πιάτα με ιδιαίτερη προσοχή στην παρουσίαση και το concept.

Συνδυάζοντας την αγάπη για τα εποχιακά υλικά, τον πειραματισμό με νέους γευστικούς συνδυασμούς και την υγιεινή διατροφή, πιστεύει πως μια χορτοφαγική επιλογή μπορεί να είναι εξίσου δελεαστική!

Το περασμένο καλοκαίρι πέρασε δύο μήνες στην Καλιφόρνια στο Matthew Kenney Academy, μια σχολή που ειδικεύεται σε raw vegan μαγειρική.

 
BREEDER FEEDER

Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα
τηλ. +30 210 3317527 / +30 6937845957
feeder@thebreedersystem.com
www.thebreederfeeder.blogspot.com
http://www.twitter.com/#!/breederfeeder

 

breeder feeder 2

breeder feeder 1

Δείτε επίσης: Breeder Feeder: Ένα διαφορετικό εστιατόριο στην καρδιά της Αθήνας

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα