Ξανθιές παρουσιάστριες VS Ολόσωμα μαγιό: Σημειώσατε Χ

Οι παρακάτω κυρίες έχουν πολλά κοινά: Είναι νέες, ωραίες και επιτυχημένες, παρουσιάστριες τηλεοπτικών εκπομπών με αδυναμία στα ξανθά μαλλιά και τα…ολόσωμα μαγιό. Ο Ιούλιος έχει πια μπει για τα καλά και το Καλοκαίρι βρίσκεται στο απόγειό του, οπότε όπως καταλαβαίνετε στην Instagramική πραγματικότητα, τα μαγιό έχουν την τιμητική τους. Υπάρχουν όμως και μερικές hot παρουσίες της ελληνικής TV που τα αγαπούν λίγο παραπάνω, οπότε εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία για ένα monokini-beachwear inspo, μιας και όλες τους ακολουθούν τη μόδα και εφαρμόζουν τις τελευταίες τάσεις της, ενώ αποτελούν την τρανή απόδειξη πως υπάρχει κατάλληλο μαγιό για κάθε σωματότυπο: λεπτές, juicy και αθλητικές γυναίκες μπορούν να βρουν το μαγιό που θα τους συντροφεύσει στις πιο καλοκαιρινές beachy στιγμές τους.

Αν είστε λάτρεις και εσείς λάτρης του ολόσωμου οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας ανταμείψουν: 

Παλιότερα, τα ολόσωμα μαγιό ήταν ιδιαίτερα παρεξηγημένα. Όλοι τα θεωρούσαν αντι-σεξουαλικά και κατάλληλα αποκλειστικά για γυναίκες μεγαλύτερων ηλικιών, σεμνότυφες ή όσες δεν ένιωθαν καλά με το σώμα τους και απέφευγαν τα bikini. Τα νέα ολόσωμα όμως κάθε άλλο παρά όλα τα παραπάνω είναι, καθώς πλέον υπάρχουν απεριόριστα σχέδια, πολλά «κοψίματα», ενώ πολλές φορές είναι ακόμη πιο σέξι και από τα πιο μικροσκοπικά bikini. Ακολουθούν αποδείξεις:

Η Φαίη Σκορδά σαν βγαλμένη από άλλη εποχή, με ολόσωμο μαγιό με καρό ασπρο-κόκκινα prints και φανερή ρετρό διάθεση.

Η Κατερίνα Καινούργιου με ένα too hot μαύρο ολόσωμο και ένα μπρονζέ, που μας υπενθυμίζουν πως υπάρχει τρόπος να κάνουμε τα μαγιό μας πολύ ενδιαφέροντα.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με ένα απλό μαύρο ολόσωμο που έχει ένα σχέδιο στη λαιμόκοψη, αλλά και με ένα πιο funky floral.

Sunset is my favorite color ? #nofilter #sunset @rienbypennyvomva Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις

Έκανε και η Gigi το πρώτο της μπάνιο και αποδείχτηκε εξαίρετη κολυμβήτρια !Proud mama❤️ #gigi #dogsoninstagram #instapet Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις

Η Μαντώ Γαστεράτου επιμένει στο trend των ροζ flamingo.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποδεικνύει πως και τα κορίτσια με πλούσιο ντεκολτέ μπορούν να είναι υπέροχα με τα ολόσωμα αγιό τους, φορώντας ένα κεραμιδί και ένα άσπρο.

Πολύ ενδιαφέρουσα και η πρόταση της Τζένης Μελιτά, με ασπρόμαυρες ρίγες.

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα