Ξανθά μαλλιά με σκούρα φρύδια: Η νέα τάση που ξεκίνησαν οι πιο stylish stars
Splash News

Μέχρι πριν κάποια χρόνια, όσες αποφάσιζαν να βάψουν τα μαλλιά τους ξανθά, συνήθως άνοιγαν και το χρώμα των φρυδιών τους ώστε να ταιριάζει με την νέα τους απόχρωση. Σε κάποιες ταίριαζε, στις περισσότερες όμως όχι και για αυτό θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στην Miss Brows, aka Cara Delevingne που «άνοιξε» τον δρόμο για τα έντονα, σκούρα φρύδια σε συνδυασμό με τα ξανθά μαλλιά.

Ακόμα κι αν έχετε σκούρα μαλλιά και αποφασίσετε να τα βάψετε ξανθά, το να ανοίξετε και τα φρύδια σας δεν είναι καλή ιδέα γιατί το αποτέλεσμα δεν θα μοιάζει καθόλου φυσικό – αντιθέτως θα δείχνει απλά περίεργο.

Η αντίθεση μεταξύ των ανοιχτόχρωμων μαλλιών και των σκούρων φρυδιών είναι μεταξύ άλλων εντυπωσιακό, edgy και ακριβώς αυτό που προστάζουν οι τάσεις.

Αν δεν μας πιστεύετε, δείτε πόσο cool δείχνει στις παρακάτω celebrities αυτή η «διχρωμία» και ετοιμαστείτε να αλλάξετε γνώμη (και να μην ξανανοίξετε το φυσικό χρώμα των φρυδιών σας). Σας προειδοποιούμε: ίσως σας αρέσει τόσο που θα ξεκινήσετε να σκέφτεστε να τα σκουρύνετε.

https://www.instagram.com/p/BgplBfilepK/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bppm4riH1u3/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BXlQpdqjaVa/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BVH1xU8l_jK/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bg1levDlab4/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bki7O5dnKXP/?utm_source=ig_embed

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα