WE LOVE: 5 ανοιξιάτικα fashion looks που θα λατρέψετε!

Άνοιξη σημαίνει ανανέωση και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να εμπλουτίσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με μοναδικά fashion items που θα μας φτιάξουν αμέσως τη διάθεση.

Τα fashion trends της φετινής σεζόν είναι πιο hot και εντυπωσιακά από ποτέ, ενώ αν θέλετε και εσείς να τα υιοθετήσετε, προσαρμόζοντας τα πάντα στο δικό σας μοναδικό στιλ, εμείς βρήκαμε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε.

Ρομαντικά pastel, έντονα φωτεινά χρώματα, εντυπωσιακά floral prints, το all time classic αγαπημένο λευκό, αξεσουάρ που μας προσδίδουν μία πιο χαλαρή διάθεση και ανάλαφρες γραμμές διαμορφώνουν τα πιο κομψά must haves της φετινής άνοιξης!

Οι ανοιξιάτικες αλλά και πασχαλινές εμφανίσεις σας, μιας και η εορταστική περίοδος πλησιάζει, αποκτούν νέο αέρα, με τα 5 ανοιξιάτικα fashion looks από το One Salonica outlet mall, που σίγουρα θα λατρέψετε!

Εμπνευστείτε λοιπόν από τα πιο fashionable spring outfits και κάντε τα δικά σας έως και 70% φθηνότερα!

#1 Flower Power

Εάν είστε λάτρεις του floral print, τότε σίγουρα η άνοιξη είναι η εποχή σας! Φέτος, τολμήστε να δημιουργήσετε total floral looks, επιλέγοντας να φορέσετε ένα κομψό κοστούμι, που είναι και η κυρίαρχη τάση της σεζόν. Match it με silver τσάντα και mules.

Παντελόνι PINKO από 275€ τώρα 172€ Σακάκι PINKO από 415€ τώρα 260€ Mules MICHAEL KORS (KALOGIROU) από 305€ τώρα 198,25€ Τσάντα PRADA (KALOGIROU) από 660€ τώρα 330€

#2 Total Red 

Εάν είστε fans των έντονων χρωμάτων, τότε οι αποχρώσεις του κόκκινου είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε! Επενδύστε σε ένα φόρεμα και sexy ψηλοτάκουνα πέδιλα σε κόκκινη απόχρωση για να δημιουργήσετε το πιο hot monochrome look!

Φόρεμα BSΒ από 129€ τώρα 77,90€ Φουλάρι ALEXANDER McQueen (KALOGIROU) από 295€ τώρα 177€ Τσάντα TORY BURCH (KALOGIROU) από 500€ τώρα 300€ Πέδιλα YVES SAINT LAURENT (KALOGIROU) από 795€ τώρα 477€ Βραχιόλι LOISIR (OXETTE) από 66€ τώρα 33€

 

#3 White out

Το λευκό είναι το χρώμα που είναι πάντα in-fashion. Επιλέξτε χαλαρές γραμμές, αέρινα υφάσματα, για ένα κομψό, breezy αποτέλεσμα. Τα statement αξεσουάρ, όπως ένα καπέλο και μια τσάντα με prints είναι must, για να ολοκληρώσουν τέλεια το σύνολό σας.

Παντελόνα BILL COST από 83€ τώρα 45€ Μπλούζα BSB από 44,90€ τώρα 26,90€ Γιλέκο ALE από 79,90€ τώρα 40€ Καπέλο BILL COST από 13,40€ τώρα 8,50€ Εσπαντρίγιες TSAKIRIS MALLAS από 89€ τώρα 59€ Τσάντα GUESS (KALOGIROU) από 150€ τώρα 74,90€ Βραχιόλια TORY BURCH (KALOGIROU) από 200€ τώρα 140€

 

#4 Miss Bright Side

Κάντε τα outfits σας super φωτεινά και ανοιξιάτικα επιλέγοντας να συνδυάσετε διαφορετικές pastel αποχρώσεις, όπως το baby blue και το μωβ της λεβάντας. Το αποτέλεσμα θα είναι πιο κομψό και ανοιξιάτικο από ποτέ!

Σακάκι AXEL από 98€ τώρα 19,90€ Παντελόνι WESC από 100€ τώρα 50€ Πουκάμισο LYNNE από 39,90€ τώρα 23,90€ Τσάντα TOMMY HILFIGER από 199,90€ τώρα 129,90€ Γυαλιά GR FERRE (ANASTASIADIS) από 196€ τώρα 59€ Mules SERGIO ROSSI (KALOGIROU) από 830€ τώρα 498€

 

#5 Go Athleisure

Σε περίπτωση που δεν έχετε τολμήσει ακόμα το athleisure trend, αυτή είναι η στιγμή. Κομμάτι κλειδί είναι φυσικά τα track pants, που συνδυάζονται τέλεια με τα chic neon πέδιλά σας.

Σακάκι LACOSTE από 305€ τώρα 198€ Παντελόνι BODYTALK από € τώρα € Κορμάκι AMERICAN EAGLE από 70€ τώρα 44,95€ Παπούτσια GIUSEPPE ZANOTTI (KALOGIROU) από 595€ τώρα 357€

 

Όποιο κι αν είναι το spring style που σας εκφράζει, θα το βρείτε στον απόλυτο shopping προορισμό @One Salonica outlet mall, με τα πιο διάσημα fashion brands όπως: Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Pinko, Kalogirou, Hogan, Giuseppe Zanotti, Sergio Rossi, DKNY, Guess, Tory Burch, Alexander Mc Queen, Yves Saint Laurent, Michael Kors, Prada, Tsakiris Mallas, Lacoste, Bsb, Lynne, Axel, American Eagle, Wesc, Bill Cost, Ale, Bodytalk, Oxette, Loisir, Sephora και πολλά ακόμα, σε μοναδικές outlet τιμές!

 

Stay tuned… www.onesalonica.com για να μαθαίνετε πρώτες όλα τα νέα και τις προσφορές του One Salonica!

Follow One Salonica @Facebook @Instagram

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα