Βρήκαμε τις πιο stylish πετσέτες για τη θάλασσα

Με σύνθημά τους «Love me, Tease me, Summer me» μας προκαλούν να βγούμε έξω από το νερό για να μας αγκαλιάσουν με την σούπερ απαλότητά τους μετατρέποντας την θαλασσινή μας καλοπέραση σε μοδάτη αισθητικήεμπειρία.

Στη νέα collection της Summer Me! θα βρείτε εντυπωσιακά σχέδια με animal print μοτίβα, τροπικά φυτά, ethnic boho prints, τις always chic and classic ρίγες, λαχούρια και Greek inspired θέματα.

Η τροπική «Amazon», οι αγαπημένες των ethnic και boho looklovers «Aztec»,«Africana» και «Veracruz», το εντυπωσιακό σαν ακουαρέλα «Coral» και το δυναμικό όλο Ελλάδα και Μεσόγειο «Fragosyko», τα τροπικά φλοράλ της «Red Ibiscus» και «Amazon», τα σέξι animal print «Obsession» και «Leopard Chic», και ο conceptual ελληνισμός των «Eye Drops» και «Cyclades» καρυκεύουν με στιλ το beach look του φετινού καλοκαιριού. Φέτος, η Summer Me! εμπλουτίζεται, με τα print των υφασμάτων να περνάνε και σε μια συλλογή από–style meets function – beach bags, ενώ την collection ολοκληρώνουν τα νεσεσέρ, το απαραίτητο αξεσουάρ που θα σας συνοδεύσει με ξεχωριστό stylish attitude από την άμμο στο cocktail hour.

SUMMER ME

Μια κολεξιόν pestemal beachtowels είναι η νέα πρόταση του «Summer Me!» για όσους προτιμούν την ελαφράδα. Τα εντυπωσιακά τους σχέδια είναι εμπνευσμένα από τον ελληνικό πολιτισμό, με την “Pyrgi graffiti”  να εμπνέεται από τα «ζωγραφισμένα» σπίτια του διάσημου χωριού της Χίου, και το «Meander» από τον μαίανδρο, σύμβολο ενότητας,παντοτινής φιλίας και αγάπης στον αρχαίο κόσμο.

Επειδή λοιπόν η πετσέτα έχει πάψει να είναι απλώς ένα αξεσουάρ για την παραλία και είναι πλέον ένα απαραίτητο fashion item για ένα ολοκληρωμένο και πολύ stylish beach look, θα πρέπει να δείτε τη συλλογή στο summer-me.com και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει με το στιλ και φυσικά με τα περισσότερα μαγιό σας. Εμείς ξεχωρίσαμε τη unisex πετσέτα με τις ριγές αλλά και αυτή που είναι διακοσμημένη με το φραγκόσυκο, για τα υπέροχα χρώματά της. Ποια θα γίνει η δική σας αγαπημένη άραγε;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα