Βρήκαμε την «your lips but better» απόχρωση που φοράει καθημερινά στα χείλη της η Κατερίνα Γερονικολού

Εδώ στο InStyle λατρεύουμε τα κραγιόν και δεν το κρύβουμε. Η συλλογή μας μεγαλώνει διαρκώς, αλλά μας έχει συμβεί και το εξής: ξεχάσαμε να ρίξουμε έστω και ένα στην τσάντα μας και βρήκαμε μέσα μόνο ένα μολύβι χειλιών. Σε αυτές τις περιπτώσεις, εφαρμόζουμε απλά μόνο το μολύβι σε όλη την επιφάνεια των χειλιών και μετά απλώνουμε λίγο lip balm.

Υπάρχουν όμως και γυναίκες που κάνουν το συγκεκριμένο τρικ καθημερινά. Μία από αυτές είναι και η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία μας αποκάλυψε πως της αρέσει να φοράει μόνο μολύβι και όχι κραγιόν, επειδή έχει πολύ σταθερό αποτέλεσμα.

Η αγαπημένη της απόχρωση, που φοράει τις περισσότερες ημέρες, είναι η Boldly Bare από την MAC, η οποία είναι αυτό που λέμε your lips but better. Αν τα χείλη σας είναι από φυσικού τους ελαφρώς σκούρα, αυτό το καφέ/κόκκινο μολύβι θα σας ταιριάξει όσο κανένα άλλο.

Η ηθοποιός μερικές φορές απλώνει πάνω από το μολύβι λίγο lip balm (προτιμά την εταιρία La Roche Posay) για να ενυδατώσει τα χείλη της ή να αποκτήσει ένα glossy αποτέλεσμα.  Καθώς τα μολύβια τείνουν να ξεραίνουν τα χείλη, το συγκεκριμένο τρικ με το lip balm θα σας φανεί πολύ χρήσιμο, χωρίς να μειώνετε ούτε στο ελάχιστο την σταθερότητα του χρώματος.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα