Βρήκαμε τα τέλεια δώρα για εσάς που είστε on a budget

Αν ξεκινήσω να σας απαριθμώ τους λόγους για τους οποίους αγαπώ τα Χριστούγεννα, αυτό το άρθρο δεν θα τελειώσει ποτέ. Η ζεστή ατμόσφαιρα στη στολισμένη πόλη, όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα που επιστρέφουν για τις γιορτές και η αφορμή για shopping μέχρι τελικής πτώσης είναι μερικά μόνο από όλα εκείνα που κάθε χρόνο με κάνουν να ανυπομονώ για τον ερχομό των Χριστουγέννων. Δύο περίπου εβδομάδες πριν αρχίζω τις λίστες. Τι δώρο θα κάνω στον καθένα; Ξεκινώ από την οικογένειά μου (μαμά, μπαμπάς, αδερφός) και στη συνέχεια πηγαίνω στους φίλους. Πολλούς φίλους. Τόσους πολλούς, που το budget αρχίζει να μη φαίνεται αρκετό. Δεν το διαπραγματεύομαι! Θα πάρω δώρα για όλους και θα είναι και υπέροχα. Οκ, το task αρχίζει να δυσκολεύει, όμως παρόλα αυτά ξέρω πού θα πάω. Είναι το happy place μου και το βασίλειο της κάθε beauty editor. Τα Sephora! Εκεί, βρίσκω πάντα το τέλειο δώρο ακόμα και για τον πιο απαιτητικό –που ας μην κρυβόμαστε, είναι ο εαυτός μου. Λιπ γκλος, παλέτες σκιών, μάσκες και πρακτικά κιτ εργαλείων ομορφιάς, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που συνάντησα εκεί και που δεν ξεπερνούν τα €15. Ναι, πολύ σωστά διαβάσατε! Μόλις €15. Ξαφνικά η λίστα μου δεν μοιάζει και τόσο τρομακτική, αφού ξέρω πως θα τους γεμίσω όλους με χαμόγελα. Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα των επιλογών μου, συνεχίστε κάνοντας scroll down.

Benefit Cracker The POREfessional & BADgal BANG! – Xmas Edition SetInStyle_600x6002

Δύο αγαπημένα προϊόντα της Benefit «κρύβονται» μέσα σε ένα συλλεκτικό cracker. Η μάσκαρα για όγκο BADgal BANG παραβιάζει τους νόμους της βαρύτητας, την ίδια στιγμή που η ελαφριά βάση POREfessional εξαφανίζει τους πόρους της επιδερμίδας.

The Enchanting Star –L’Etoile EnchantéeInStyle_600x6003

Έχετε δει πιο ωραία συσκευασία για λιπ γκλος; Χωράει ακόμα και στην πιο μικρή τσάντα, ενώ είναι τόσο όμορφη που θα μπορούσε εύκολα να έχει μια θέση ανάμεσα στα στολίδια του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Plus, διαθέτει απαλό χρώμα που το κάνει πολύ ευκολοφόρετο και πρακτικό.

In the Blink of an Eye – En un Clin d’œilInStyle_600x6002

Πείτε μου μία φίλη σας που δεν θα εκτιμήσει μια παλέτα ευκολοφόρετων σκιών σε πρακτική συσκευασία που μπορεί να έχει πάντα μαζί της της για υπέροχο μακιγιάζ ματιών. Ακριβώς, δεν υπάρχει καμία.

Too Faced Christmas Cracker – Makeup SetInStyle_600x600(1)

Ανακαλύψτε το αποκλειστικό σετ-έκπληξη της Too Faced!

Το μίνι κραγιόν Melted Matte Tallic και η ασυναγώνιστη μάσκαρα Better Than Sex, σε μέγεθος deluxe, είναι τα προϊόντα μακιγιάζ που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα γυναικείο νεσεσέρ.

Χρησιμοποιήστε την άκρη του απλικατέρ για να σχεδιάσετε το περίγραμμα των χειλιών. Χρησιμοποιήστε την επίπεδη άκρη για να γεμίσετε τα χείλη. Γεμίστε τα χείλη σας με ένα πινέλο με πλούσιο μεταλλικό αποτέλεσμα χάρη σε αυτή τη βελούδινη ματ σύνθεση με πολυδιάστατα εφέ που εγγυάται πολυτελή ευχάριστη αίσθηση…
Μια στρώση από αυτή τη σύνθεση εμπλουτισμένη με κολλαγόνο δίνει όγκο, καμπύλη και μήκος στις βλεφαρίδες με εξαιρετικό τρόπο. Με δύο στρώσεις οι βλεφαρίδες σας γίνονται ακόμη πιο περιποιημένες, καλοσχηματισμένες και εντυπωσιακές. Με τρεις στρώσεις, οι βλεφαρίδες σας αποκτούν πολλαπλή διάσταση με απίστευτη πυκνότητα και ένα από τα πιο έντονα μαύρα χρώματα που υπάρχουν.

Hand & foot masks !– Masque Mains Avocat / Masque Pieds InStyle_600x6007

Είμαι εκείνη που πάντα υπενθυμίζω στις φίλες μου να μην παραμελούν την επιδερμίδα των χεριών και των ποδιών τους. Αυτές οι πανέμορφες μάσκες είναι λοιπόν ιδανικές. Οι κάλτσες με αστέρια θα κάνουν τα πόδια τους να δείχνουν άψογα και το χειμώνα, ενώ τα εμποτισμένα με κρέμα από εκχύλισμα αβοκάντο θα ενυδατώσουν σε βάθος τα χέρια, αναδεικνύοντας τα χριστουγεννιάτικα μανικιούρ τους.

Enchanted Sky PaletteEnchanted Sky Palette

Αμπρακατάμπρα! Αυτή η πανέμορφη παλέτα με τις 8 έντονες αποχρώσεις που χαρίζουν στα μάτια τη λάμψη των αστεριών έχει ευκολοσυνδύαστα χρώματα ματ, περλέ, nude, σκούρα χρώματα, αστραφτερό χρυσό και πανεύκολη εφαρμογή!

Όλα τα παραπάνω προϊόντα θα τα βρεις αποκλειστικά στα Sephora, στο Sephora.gr και στο Sephora Greece mob app!

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα