Βρήκαμε τα looks που ταιριάζουν με το Superdry backpack σας

Εκπτώσεις έως και 40% στο κατάστημα της Superdry! Αποκτήστε τα αγαπημένα σας κομμάτια!

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν και ήδη κάναμε τις βόλτες στα μαγαζιά του The Mall Athens και στο κατάστημα της Superdry βρήκαμε τα looks που ταιριάζουν με το Superdry backpack σου.

Rock on

Οι τελευταίες συναυλίες του καλοκαιριού (αλλά και του φθινοπώρου) έχουν το δικό τους Superdry λουκ.

Συναυλία χωρίς μαύρο, κομμένο σορτσάκι δεν γίνεται. Τη διαφορά θα κάνει ένα τοπ σε έντονα χρώματα ενώ το λουκ απογειώνεται με ένα μαύρο φούτερ, με διαφορετικό print, για τη δροσερή επιστροφή τη νύχτα. Διάλεξε κλειστά παπούτσια σε μεταλλιζέ σχέδια και backpack στην ίδια υφή για άνεση αλλά και στιλ.

[ap_gallery id=”10″]

Beach it out

Όταν το φούτερ σου πάει παραλία.

Για σένα που αγαπάς να κάθεσαι δίπλα στη θάλασσα μέχρι να νυχτώσει, ένα ανάλαφρο φούτερ είναι απαραίτητο να υπάρχει μέσα στο backpack που θα πάρεις μαζί σου στη θάλασσα. Μιλάμε για backpack σε θηλυκό ροζ χρώμα, μέσα στο οποίο θα χωρέσεις και ένα ολόσωμο μαγιό με print καθώς και φούστα με ροζ λεπτομέρειες. Το σύνολό σου ολοκληρώνεται με sliders σε φλούο χρώμα.

Back to basis

Το λουκ «έχω γυρίσει από διακοπές αλλά δεν το έχω χωνέψει».

Καλοκαιρινό φόρεμα που μυρίζει ακόμα θάλασσα. Τοπ που ταιριάζει με τις αποχρώσεις των sliders σου και τα απαραίτητα αξεσουάρ που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι ανά πάσα στιγμή μπορείς να ξαναπάρεις το καράβι για το νησί: το backpack σου και ένα φουλάρι. Χρειάζεσαι άλλωστε και τίποτα άλλο;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα