Βρήκαμε τα 5 απόλυτα καλοκαιρινά trends σε super τιμές!

Δείτε παρακάτω τα looks που ξεχωρίσαμε και πάρτε ιδέες για τα πιο κομψά καλοκαιρινά σύνολα, που μπορείτε να βρείτε στα 92 καταστήματα της Pink Woman και στο E-shop.

Urban Style

Τα κορίτσια που ζούνε και κυκλοφορούν στον πυρετό της πόλη χρειάζονται ένα άνετο στυλ αλλά συγχρόνως και stylish. Είναι πολύ εύκολο να υιοθετήσετε το «στυλ της πόλης» συνδυάζοντας T-shirt’s με στάμπες, πολύ ντένιμ και φυσικά τα sneakers σας.

pink woman 1

Jumpsuit TREND

Τα jumpsuits είναι από τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά κομμάτια και η καλύτερη εναλλακτική αντί του συμβατικού φορέματος. Αγοράζοντας το σωστό jumspuit για το στυλ και τον σωματότυπο σας, κάνετε το μεγαλύτερο update στην ντουλάπα σας.

pink woman

 

Σεταρίστε τα
Τα co-ord sets δίνουν την ίδια αίσθηση του one piece outfit και είναι ιδανικά για όσες δεν προλαβαίνουν να σετάρουν τα ρούχα τους. Είναι έτοιμα συνδυασμένα από το ίδιο ύφασμα, χρώμα και print.

 

pw2

90s kids!

Τα 90s είναι τάση για αυτό το καλοκαίρι και θα φορεθούν πολύ. Έχουν φέρει πίσω την τάση των strapless top, οπότε μπορείτε να διαλέξετε το αγαπημένο σας μέσα από τη μεγάλη συλλογή τους.

pw3

Ρίγες παντού

Έντονες ή λεπτές, με «ρέτρο» απόχρωση ή pop αποτελούν ένα all-time classic trend που πρέπει να έχετε οπωσδήποτε στην ντουλάπα σας!

pw4

Τα Pink Woman θα τα βρείτε σε 92 καταστήματα και στο E-shop Pink Woman και φυσικά στο The Mall Athens! 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα