Βραδινή έξοδος με jean; 3 ελληνίδες celebrities μας δείχνουν πως να το πετύχουμε
NDP

Μπορεί να χαιρόμαστε που επιτέλους έχει φτάσει η Παρασκευή και να ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα έχουμε ολοκληρώσει όλες μας τις υποχρεώσεις και θα μπορούμε να χαλαρώσουμε. Ωστόσο, κάπου εδώ ξεκινά ένα νέο άγχος για εμάς τις γυναίκες για το τι θα φορέσουμε στη βραδινή μας έξοδο. Τα νέα βέβαια είναι καλά για εμάς, καθώς  το κλειδί για να δημιουργήσουμε μία stylish εμφάνιση είναι το αγαπημένο σας jean. Αν βέβαια δε ξέρετε πώς να το φορέσετε για να μην είστε underdressed, 3 celebrities σας δείχνουν τον τρόπο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

NDP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε να φορέσει ένα skinny denim παντελόνι και το συνδύασε με ένα shiny top σε nude απόχρωση, το οποίο ήταν διακοσμημένο με παγέτες. Ολοκλήρωσε το look της με ένα λευκό blazer και μία λευκή τσάντα με χρυσές λεπτομέρειες. Το item που ξεχωρίσαμε ήταν τα χρυσά metallic ψηλοτάκουνα πέδιλα που επέλεξε η παρουσιάστρια, αναδεικνύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα της.

Νάντια Μπουλέ

NDP

Εάν θέλετε να φορέσετε το αγαπημένο σας jean σε κάποια βραδινή έξοδο, αλλά διστάζετε γιατί πιστεύετε πως ίσως να είστε underdressed, η Νάντια Μπουλέ μας προτείνει τον πιο stylish τρόπο. Η ηθοποιός φόρεσε ένα flared denim παντελόνι σε μαύρη απόχρωση και το συνδύασε με μία λευκή διαφανή μπλούζα και ένα all time classic μαύρο brazer. Ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι γόβες και ένα clutch.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

NDP

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη προτίμησε μία πιο casual chic προσέγγιση. Συνδύασε ένα ψηλόμεσο jean με ένα t-shirt και ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι nude ankle boots με vinyl υφή.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα