Victoria Beckham: Το fashion icon της χρόνιας έκανε τους πάντες να δακρύσουν με τον λόγο της

Η Victoria Beckham είναι μια φανταστική γυναίκα που ανάμεσα σε όλα τα κατορθώματά της μπορεί πλέον να περηφανεύεται ότι έχει κερδίσει και τον τίτλο του fashion icon της χρονιάς στα People’s Choice Awards. Η Αγγλίδα σχεδιάστρια που πέταξε από το Λονδίνο L.A. για να δεχτεί το βραβείο της όταν ανέβηκε στη σκηνή μίλησε για τις πυρκαγιές που καίνε την Καλιφόρνια και τον αγώνα των πυροσβεστών που είναι οι πραγματικοί ήρωες σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η σχεδιάστρια μόδας που τελικά αποφάσισε να μην είναι μέρος του reunion tour των Spice Girls, αποδεχόμενη το βραβείο της έκανε μια αναφορά στο πιο πετυχημένο τραγούδι της μπάντας, το Wannabe, προκαλώντας συναισθήματα νοσταλγίας σε όλους. Celebrities και θαυμαστές της δάκρυσαν ακούγοντας την ίδια για να μιλάει για την πορεία της στο χρόνο και τον αγώνα που έδωσε να καθιερωθεί ως σχεδιάστρια και για τη δύναμη των γυναικών που μπορούν να καταφέρουν τα πάντα όταν θέτουν στόχους.

Δείτε στο παρακάτω video τη Victoria να παραλαμβάνει το σημαντικό βραβείο και κάντε και εσείς μια μικρή ευχή ότι μπορεί να αλλάξει γνώμη για το reunion της μπάντας και τελικά να βρεθεί και εκείνη στις 11 sold out συναυλίες των Spice Girls που το Σάββατο έσπασαν κάθε ρεκόρ πωλήσεων για το reunion tour τους.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα