Victoria Beckham: Πώς το”Gucci” φόρεμα που είχε φορέσει στα πρώτα της βήματα άλλαξε τη πορεία της καριέρας της
Getty Images

Η Victoria Beckham δεν είχε πάντα μια ντουλάπα γεμάτη με designer ρούχα ούτε έδειχνε ότι μια μέρα θα γινόταν μία από τις πιο δημοφιλείς σχεδιάστριες μόδας. Μια προσεχτική ματιά, όμως, στις πρώτες της εμφανίσεις ως μέλος των Spice Girls έδειχνε ότι κάποια μέρα η καριέρα της θα άλλαζε.

 

View this post on Instagram

 

the little Gucci dress or the little Gucci dress?

A post shared by Vintage Glory Days (@vintageglorydays) on

O κόσμος γνώρισε τη Posh Spice μέσα από τα video clips και την ταινία των Spice Girls με τίτλο “Spice Worlds” στην οποία η Victoria είχε φορέσει ένα μαύρο Gucci φόρεμα. Η ίδια αργότερα είχε αποκαλύψει ότι το φόρεμα δεν ήταν στην πραγματικότητα του οίκου Gucci αλλά ήταν Miss Selfridge.

Στην αρχή της καριέρας της, η Beckham δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αγοράζει κομμάτια σχεδιαστών, έτσι προσπαθούσε να ντύνεται με στιλάτα ρούχα που ήταν σε προσιτές τιμές για εκείνη τότε. Κάποια στιγμή είχε κυκλοφορήσει μια φωτογραφία της που κρατούσε μια τσάντα- απομίμηση της Louis Vuitton. Τότε ο creative director της Louis Vuitton που τότε ήταν ο Marc Jacobs της έστειλε την αυθεντική τσάντα. Αυτό αποτέλεσε η αφορμή για την όμορφη τους φιλία, αλλά έδειξε ότι η Beckham ήταν ένα κορίτσι που πάντα αγαπούσε τη μόδα και την υψηλή ραπτική.

Tο γεγονός, μάλιστα, ότι η Victoria Beckham δεν ντράπηκε να μοιραστεί την ιστορία της που ξεκίνησε από τα χαμηλά και κατάφερε να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας με το δικό της brand, δείχνει την περηφάνια που νιώθει η ίδια για τον εαυτό της που κατάφερε να υλοποιήσει τα όνειρα της. Σήμερα, η Posh Spice που κάποτε ήθελε να φοράει Gucci αλλά μπορούσε να αγοράσει μόνο κομμάτια από high street labels θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της showbiz.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα