Τζένη Μελιτά: Έτοιμη να γίνει μαμά;

Συνέντευξη στην εφημερίδα Realnews, παραχώρησε η Τζένη Μελιτά. Η γνωστή παρουσιάστρια και μέλος της μεσημεριανής εκπομπή του Alpha «Τι λέει» ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο αν είναι έτοιμη να γίνει μητέρα αλλά και στους στόχους της για το νέο έτος.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της. 

Ποιο ήταν το ομορφότερο πράγμα που έκανες τον περασμένο χρόνο;

Δεν θέλει καν σκέψη. Το ομορφότερο πράγμα που έγινα µάλλον και όχι που έκανα ήταν που έγινα θεία. Έχουμε ένα μωράκι στην οικογένεια και αυτό είναι η ωραιότερη εμπειρία, που δεν αλλάζω µε τίποτα!

Ένα παιδί στην παρούσα φάση θα ήταν ανασταλτικός παράγοντας για τη δουλειά;

Κατ’ αρχάς, όπως είπα, φέτος κράτησα στα χέρια µου το ανιψάκι µου. Οπότε όλο αυτό που µπορεί να υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού µου το είδα μπροστά µου, το πήρα αγκαλιά και το φίλησα. Αυτή η εμπειρία μίλησε μέσα µου και δεν θα χαρακτήριζα ποτέ την ανθρώπινη ζωή, αυτό το θαύμα, ανασταλτικό παράγοντα για τίποτα. Φυσικά, υπάρχουν προτεραιότητες και ένα παιδί µπορεί να µην σου επιτρέπει να έχεις την έντονη εργασιακή καθημερινότητα που είχες πριν, όμως σου δίνει τόσα άλλα, που δεν σε νοιάζει.

Τι είναι για σένα οι γιορτές;

Μελαγχολία και πολύ φαγητό. Είμαι ένα παιδί που έχει και τη γιορτή και τα γενέθλιά του μέσα στις γιορτές και όλο αυτό κάπως µε βαραίνει. Ενώ είναι όλα τόσο όμορφα στολισμένα, εγώ έχω πολλές φορές µια αίσθηση ότι θέλω να κλάψω μπροστά στο δέντρο.

Τι θέλεις να συμβεί το 2019;

Πολύ καλή ερώτηση, γιατί την έκανα πριν από λίγες μέρες στον εαυτό µου, προκειμένου να βάλω ένα πρόγραμμα. Είμαι τέτοιος τύπος γενικά. Φουλ οργανωτικός. Συνέβησαν αρκετά στη ζωή µου τον τελευταίο χρόνο. Δεν σου κρύβω ότι είδα τον εαυτό µου πιο μελαγχολικό απ’ ότι θα ήθελα. Για τον επόμενο χρόνο, λοιπόν, ζητάω ηρεμία και ισορροπία. Θα ήθελα επίσης να αρχίσω ψυχανάλυση, γιατί πιστεύω ότι θα µε βοηθήσει να λύσω κάποια θέματα που τόσα χρόνια έβαζα κάτω από το χαλί. Ως εκ τούτου, νομίζω ότι θα είμαι έτοιμη και για πιο μεγάλες αλλαγές, όπως ένα παιδί. Θέλω να είμαι στην καλύτερη φάση µου, για να του δώσω τα πάντα.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα