Τρία tips για να στεγνώνουν τα μαλλιά σας πολύ πιο γρήγορα
Getty Images

Εκτός κι αν έχετε pixie cut τότε σίγουρα μας καταλαβαίνετε όταν λέμε πως ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ να στεγνώνουμε τα μαλλιά μας. Είναι χαμένος χρόνος, βαρετός χρόνος, χρόνος που θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε διαφορετικά.

Όσο κι αν μας αρέσει το αποτέλεσμα και επίτηδες ασχολούμαστε με το στέγνωμα και το styling είναι αλήθεια πως θα θέλαμε πολύ να μειώσουμε το χρόνο που αφιερώνουμε στα βρεγμένα μας μαλλιά. Υπάρχει άραγε; Αναρωτηθήκαμε και αναζητήσαμε τρόπους που θα μειώσουν το χρόνο στεγνώματος. Ιδού σε τι καταλήξαμε.

Αρχικά η βοήθεια έρχεται από τα μπάνιο. Το conditioner, ναι αυτό που βάζετε έτσι κι αλλιώς, αδιαβροχοποιεί ως ένα βαθμό τα μαλλιά γιατί δημιουργεί ένα φίλμ γύρω από την τρίχα. Το μυστικό ωστόσο είναι να χτενίζετε τα μαλλιά σας αφού βάλετε conditioner για να πάει σωστά και παντού το προϊόν και εννοείται να περιμένετε ένα λεπτό τουλάχιστον.

Έπειτα η βοήθεια έρχεται αμέσως μόλις βγείτε από το μπάνιο και συγκεκριμένα από τις πετσέτες. Όχι, δεν εννοούμε να χρησιμοποιήσετε δύο πετσέτες αλλά καθόλου πετσέτες. Αφήστε τις πετσέτες, οι πετσέτες δεν κάνουν δουλειά. Στεγνώστε τα μαλλιά σας με ένα παλιό σας t-shirt γιατί σύμφωνα με τους hair expert φίλους μας απορροφά ΠΟΛΥ περισσότερη υγρασία.Blow dry Concentrate, Morocanoil

Τέλος, χρειάζεστε ένα προϊόν. Κάποιο προϊόν περιποίησης ή και προστασίας θα βάζατε αλλά εμείς προτείνουμε το δοκιμασμένο και εγγυημένο λάδι μαλλιών Blow dry Concentrate της Morocanoil που βοηθά τα μαλλιά να στεγνώσουν στον μισό χρόνο.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα