Τρία streetwear σύνολα που θα φοράτε συνέχεια το καλοκαίρι

Οι εκπτώσεις ξεκινούν σε μερικές μέρες, αλλά εμείς κάναμε ήδη βόλτες από τα μαγαζιά του The Mall Athens και στο κατάστημα της Superdry βρήκαμε τρία total looks που λατρέψαμε και σίγουρα θα φορέσουμε ξανά και ξανά το καλοκαίρι. Δείτε τα παρακάτω και διαλέξτε το look που θα αγαπήσετε. Κάτι που πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι μπορείτε να τα αποκτήσετε με εκπτώσεις μέχρι -40%.

Superdry look για την παραλία

InStyle_600x600_2

 

Το λουκ σου στην παραλία δεν χρειάζεται απαραίτητα καφτάνι ή παρεό. Μπικίνι με αστέρια, για σένα που είσαι φαν των πριντ αλλά όχι του φλοράλ. Λευκό πουκάμισο με σχέδια που φοριέται άνετα και στη βόλτα σου μετά την παραλία. Τζιν σορτσάκι με ξέφτια και φάνκι σχέδια, για άψογη εφαρμογή και άποψη. Χρυσά sliders που φοριούνται άνετα και το βράδυ με ένα μικρό μαύρο φόρεμα.

Superdry look για το καράβι

InStyle_600x600_3

Κομψότητα που σε ταξιδεύει. Λευκό κοντομάνικο πουκάμισο με σχέδια για absolute coolness στο κατάστρωμα. Παντελόνι chino σε κόκκινο χρώμα, για να μη φορέσεις πάλι το τζιν που φοράς κάθε χρόνο στο ταξίδι. Λευκές εσπαντρίγιες από μπροντερί ύφασμα που θα φορέσεις σίγουρα και στο νησί. Γυαλιά ηλίου, γιατί πώς θα πας διακοπές χωρίς γυαλιά ηλίου;

Superdry look για το βράδυ στη νησί

InStyle_600x600_4

Για τα δροσερά και stylish βράδια σου. Sexy boyfriend σορτσάκι με κοψίματα. Ριγέ φόρεμα με άνοιγμα, ιδανικό για αέρινο περπάτημα στα σοκάκια. Πρακτικό τσαντάκι για την έξοδό σου στο μπαρ, σε καμηλό χρώμα που ταιριάζει με όλα. Τζάκετ σε χακί αποχρώσεις, stylish item όλες τις εποχές του χρόνου.Φουλάρι που ταιριάζει με το τζάκετ σου, με φάνκι φλούο λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα