Τρία λάθη στο μακιγιάζ Ελληνίδων celebrities που δεν θα θέλαμε να ξαναδούμε

Μπορεί να είναι διάσημες, μπορεί να μπαίνουν καθημερινά στα σπίτια όλης της χώρας και να τις εμπιστεύονται πολλές γυναίκες, αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι αλάνθαστες στο μακιγιάζ τους. Οι τρεις γνωστές παρουσιάστριες που θα δείτε παρακάτω έχουν κάνει κάποια λάθη στο μακιγιάζ που δεν θα θέλαμε να ξαναδούμε και σας συμβουλεύουμε να τα διορθώσετε αν τα κάνετε κι εσείς.

Τρία λάθη στο μακιγιάζ Ελληνίδων celebrities που δεν θα θέλαμε να ξαναδούμε

 Φαίη Σκορδά


View this post on Instagram

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on

Η φετινή χρονιά λέει ναι στο χρώμα, αλλά όχι στο τόσο έντονο κατά τη διάρκεια της μέρας, όπως αυτό στα βλέφαρα της Φαίης. Αν έκανε το συγκεκριμένο μακιγιάζ για μία βραδινή εμφάνιση δεν θα είχαμε ενστάσεις, αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα έπρεπε να το έχει κάνει tone down.  

 Σταματίνα Τσιμτσιλή

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on

Δεν θα σταματήσουμε να το λέμε μέχρι να συμβεί: πρέπει κάποια στιγμή να μπει ένα τέλος στα φρύδια που μοιάζουν λες και έχουν σχεδιαστεί πιέζοντας με μανία το μολύβι πάνω τους. Τα φρύδια έχουν τρίχες και πρέπει να φαίνονται, ενώ το μολύβι είναι κατάλληλο μόνο για να γεμίζει τυχόν κενά, όχι για να περνάει από την αρχή μέχρι το τέλος τους. Αν κάνετε το ίδιο λάθος με τη Σταματίνα, απλά προσπαθήστε να έχετε πιο απαλό χέρι και να γεμίζετε ΜΟΝΟ τα σημεία που είναι κενά.

Κατερίνα Καινούργιου

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on

Θα ήταν ψέμα αν λέγαμε πως η Κατερίνα δεν είναι επιρρεπής στα λάθη στο μακιγιάζ. Αν και η χαρά που μας έδωσε όταν έκοψε επιτέλους τα μαλλιά της διαρκεί μέχρι σήμερα, δεν μπορούμε να κάνουμε τα τυφλά μάτια σε αυτό το makeup look. Εκτός από το κραγιόν που έχει την απόχρωση nude του νεκρού, τα φρύδια της είναι υπερβολικά τονισμένα, σε σημείο να δείχνουν ψεύτικα. Big no no και τα δύο.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα