Τόνια Σωτηροπούλου: Δημιούργησε το πιο καλοκαιρινό look με το αγαπημένο μοτίβο των fashion girls

Οι τάσεις της μόδας ανακυκλώνονται. Κάποιες νέες εμφανίζονται και κάποιες άλλες επιστρέφουν από το παρελθόν. Κάθε γυναίκα λοιπόν καλείται να επιλέξει τα trends που ταιριάζουν περισσότερο στο στιλ και την προσωπικότητα της. Υπάρχουν κάποιες τάσεις όμως, οι οποίες επιστρέφουν από το παρελθόν και αγαπιούνται ακόμα περισσότερο από τις γυναίκες. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και το chain μοτίβο. Αυτό το trend έκανε την επιστροφή του στη μόδα της άνοιξης 2019, υιοθετήθηκε και αγαπήθηκε από τις γυναίκες, οι οποίες αποφάσισαν να το εντάξουν και στα καλοκαιρινά τους looks. Φορέματα και πουκάμισα, φούστες και φουλάρια έγιναν όπλα για όλες μας ώστε να δημιουργήσουμε τα πιο stylish σύνολα.

Εάν όμως αναρωτιέστε ακόμα πως μπορείτε να εντάξετε αυτό το μοτίβο στα καλοκαιρινά σας looks, η Τόνια Σωτηροπούλου μας εμπνέει. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό σε μία παρουσίαση βιβλίου να φορά ένα λευκό t-shirt με μία mini φούστα σε chain pattern και ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι λευκά sneakers.

Το μυστικό είναι λοιπόν να επιλέξετε ένα item σε αυτό το μοτίβο και να το συνδυάσετε με basic κομμάτια όπως λευκό ή μαύρο t-shirt ή πουκάμισο, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αρμονικό.

NDP

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα