Περιποίηση

Το τρικ των σταρ που πρέπει να δοκιμάσετε αν έχετε πρησμένα/κουρασμένα μάτια

Είναι θαυματουργό!

Χρύσα Δαρσακλή

Χρύσα Δαρσακλή

Getty Images

Getty Images

Δεν αντιλέγουμε, οι σταρ του Hollywood διατηρούν την επιδερμίδα τους λαμπερή και χωρίς σημάδια γήρανσης κυριώς χάρη στις συνεχείς επισκέψεις σε αισθητικούς, δερματολόγους και πλαστικούς. Αυτό είναι γεγονός και -ευτυχώς- πλέον δεν το αρνείται καμία τους. Παρόλα αυτά, αν μία επιδερμίδα δεν δέχεται καθημερινή φροντίδα στο σπίτι, δεν πρόκειται να είναι αψεγάδιαστη, όσα χρήματα κι αν είστε διαθετημένες να ξοδέψετε σε επαγγελματικές θεραπείες.

Η Madonna είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα, αφού στα 60 της χρόνια καταφέρνει να δείχνει αρκετά πιο νέα. Τι κάνει λοιπόν στο σπίτι η «βασίλισσα» της pop; Όπως αποκάλυψε στο αμερικανικό InStye «Κάθε πρωί χρησιμοποιώ μία μάσκα ματιών. Τη βγάζω πρώτα από την κατάψυξη και την αφήνω να ξεπαγώσει στην ουσία πάνω στα μάτια μου. Η μάσκα ματιών περιέχει serum μέσα και πιστεύω πως έχει καλύτερα αποτελέσματα έτσι».madonna ksanthia homepage

Σε περίπτωση που δεν έχετε μία μάσκα για την περιοχή των ματιών, δοκιμάστε να εφαρμόσετε αυτό το τρικ με την κρέμα ματιών σας, αποθηκευόντας την μέσα στο ψυγείο.

Οι δικές μας αγαπημένες κρέμες ματιών

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix


Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado

Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado


Benefit Cosmetics It's Potent! Eye Cream

Benefit Cosmetics It’s Potent! Eye Cream

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Χρύσα Δαρσακλή