Tο τρυφερότερο δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας

Η μητέρα μας, έχει ζήσει μέχρι σήμερα χιλιάδες συγκινήσεις. Από τη γέννησή μας, τις πρώτες μας λέξεις, τα πρώτα μας βήματα, την αποφοίτηση μας! Σκέψεις και συναισθήματα, που όπως σου λέει, «μόνο όταν έρθεις στη θέση μου θα καταλάβεις».

Η γιορτή της μητέρας, είναι μια γλυκιά υπενθύμιση σε όλους μας, για το πόσο καθοριστικός είναι ο ρόλος που έχει στη ζωή μας. Είναι μια μέρα που νοιώθουμε την ανάγκη, όσο κι αν τρέχουμε με δουλειές και υποχρεώσεις, να κάνουμε κάτι ξεχωριστό για εκείνη. Να της ανταποδώσουμε όλη τη φροντίδα, την αγάπη, τη στοργή, που τόσα χρόνια απλόχερα μας δίνει. Να γυρίσουμε «σπίτι», να της κάνουμε μια μεγάλη αγκαλιά και να της ψιθυρίσουμε «Χρόνια πολλά μαμά. Σε ευχαριστώ για όλα».

Ψάχνοντας για το κατάλληλο δώρο, για το δώρο εκείνο που είναι ταυτόχρονα γλυκό φιλί, τρυφερή αγκαλιά και το ομορφότερο “σ’αγαπώ” που της είπαμε ποτέ, το βρήκαμε στα personalized χειροποίητα κοσμήματα της 3rd Floor!

Κοσμήματα, ειδικά σχεδιασμένα για τη γιορτή της μητέρας. Ένα δώρο, γεμάτο αναμνήσεις, εικόνες και συναισθήματα. Ένα δώρο που θα ζωγραφίσει στο πρόσωπο της το πιο γλυκό χαμόγελο, όπως αυτό που έχει κάθε φορά που της λες «σ’ αγαπάω μαμά». Ένα δώρο που αποτυπώνει την πιο σημαντική ημερομηνία που χαράχτηκε για πάντα στην καρδιά της και σηματοδότησε την αρχή της δικής σου ζωής.

Χειροποίητο βραχιόλι “Mom”

Αλυσίδα και δυο πλακέτες, μακρόστενη και στρογγυλή, στις οποίες μπορείς να χαράξεις το όνομα και την ημερομηνία που θέλεις. Και αν έχεις αδερφό ή αδερφή, μπορείς να προσθέσεις πλακέτα και με το δικό του/της όνομα. Θα το βρεις ΕΔΩ

Χειροποίητο κολιέ Heart Mom

Κολιέ με ματάκι, διακοσμητικό στοιχείο και 2 άνισες πλακέτες, μεγάλη και μικρή, στις οποίες  μπορείς να χαράξεις το όνομα σου και την ημερομηνία γέννησής σου. Και αν έχεις αδερφό ή αδερφή, μπορείς να προσθέσεις μια πλακέτα και με το δικό του/της όνομα!

Θα το βρεις ΕΔΩ




Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα