Το τέλειο φόρεμα για τους καλοκαιρινούς γάμους κοστίζει ελάχιστα

Δεν υπάρχει λόγος να τα ξαναλέμε, το καλοκαίρι είναι η εποχή που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι και που σίγουρα, ιδιαίτερα αν έχετε περάσει τα 25-27 σας χρόνια, θα έχετε όλο και περισσότερες προσκλήσεις. Φυσικά το πρόβλημα που προκύπτει με κάθε τέτοια πρόσκληση είναι το τι να φορέσετε και επειδή αυτό που προκύπτει αμέσως μετά από αυτό είναι το οικονομικό της υπόθεσης, εμείς για ακόμα μία φορά έχουμε τη λύση.

Δε χρειάζεται να ξοδεύετε πολλά χρήματα για να είστε καλοντυμένη, αυτό είναι το αγαπημένο μας motto και το λέμε και το ξαναλέμε γιατί το πιστεύουμε 100%. Μπορείτε με πολύ λίγα χρήματα να βρείτε το ιδανικό κομμάτι και να κάνετε ιδιαίτερους συνδυασμούς που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Αυτό άλλωστε σημαίνει να έχετε στιλ, να μπορείτε να ντυθείτε σωστά και κατάλληλα για κάθε περίσταση ακόμα και όταν το budget σας είναι πολύ χαμηλό.

Στιγμιότυπο 2018-06-09, 12.47.29 μμ

Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για ένα φόρεμα από τα Mango, τα οποία έτσι κι αλλιώς φέτος έχουν μια εκπληκτική συλλογή που μπορεί να σας καλύψει για κάθε περίσταση. Έχει πολύ κολακευτική γραμμή για κάθε σωματότυπο και το τέλειο μήκος για να φορεθεί σε έναν γάμο που γίνεται αυτή την περίοδο. Το μοτίβο του επίσης είναι πολύ καλοκαιρινό και παραπέμπει σε διακοπές και καλοπέραση ενώ οι γήινες αποχρώσεις του ταιριάζουν απόλυτα και με τη μαυρισμένη σας επιδερμίδα. Μπορείτε να το συνδυάσετε με μία ζώνη, αν θέλετε να κάνετε τη σιλουέτα σας πιο θηλυκή, ενώ επιπλέον ταιριάζει τόσο με ψηλοτάκουνα παπούτσια, όσο και με σανδάλια, ανάλογα με το πού θέλετε να το φορέσετε. Μπορείτε να το συνδυάσετε επιπλέον με όλα σας σχεδόν τα αξεσουάρ γιατί παρά το ξεχωριστό του μοτίβο είναι αρκετά ουδέτερο, έτσι δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε τον ιδανικό τρόπο να το φορέσετε.

Το πιο σημαντικό είναι πως κοστίζει μόλις 39.99 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε εδώ αλλά και στα καταστήματα της εταιρείας.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα