Το super οικονομικό προϊόν με τις πολλές χρήσεις που πρέπει όλες να έχουμε
itscamilleco.com

Είναι από τα προϊόντα που υπάρχουν σε κάθε σπίτι, ακόμα και σε αυτά που δεν κατοικούν γυναίκες. Κάποιες φορές θυμόμαστε ξεκάθαρα να το αγοράζουμε και κάποιες δεν έχουμε καμία απολύτως ιδέα πως βρέθηκε εκεί. Μιλάμε φυσικά για το super οικονομικό προϊόν με τις πολλές χρήσεις που πρέπει όλες να έχουμε, aka το Johnson’s Baby Oil. Ορκιζόμαστε, το έχουμε ανακαλύψει σε ρετρό συσκευασία στο μπάνιο μας και είμαστε σχεδόν βέβαιες πως είναι πια συλλεκτική. Σε κάθε περίπτωση, λατρεύουμε το Johnson’s Baby Oil γιατί είναι το μαγικό προϊόν με τις δεκάδες χρήσεις που, αν και φτιάχτηκε για μωρά, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό ανάμεσα στους ενήλικες.

Γιατί το λατρεύουμε; Διαβάστε τους τρεις βασικούς λόγους παρακάτω:

Για ενυδάτωση

Είναι η πιο δημοφιλής του χρήση όχι μόνο γιατί αφήνει το δέρμα απίστευτα απαλό αλλά και γιατί μας επιτρέπει να βγούμε από τη μπανιέρα (εφαρμόζεται σε βρεγμένη επιδερμίδα) έτοιμοι να φύγουμε χωρίς να χρειάζεται να βάλουμε κρέμα αφού ενυδατώνει έως και 10 φορές περισσότερο από ότι άλλες ενυδατικές λοσιόν. Κάνει θαύματα στα πέλματα και τους αγκώνες και το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην βάλετε πάρα πολύ. Αλλά και να το κάνετε, δεν πειράζει, απλά θα έχετε λίγη επιπλέον υπέροχη λάμψη με το μαύρισμά σας και η επιδερμίδα σας θα φαίνεται υπέροχη και λαμπερή σαν τον ήλιο!

Στην αποτρίχωση

Είναι ο τέλειος τρόπος για να ενυδατώσετε τις περιοχές που έχετε αποτριχώσει είτε έχετε χρησιμοποιήσει κερί, αποτριχωτική μηχανή ή ξυράφι. Αφήνει την επιδερμίδα μεταξένια απαλή και λαμπερή και φυσικά τη θρέφει σε βάθος και την ενυδατώνει επί 10!

Σαν highlighter

Ταμπονάρετε μια μικρή ποσότητα στις γάμπες σας με τις παλάμες και.. voila! Καλοκαιρινή λάμψη στο λεπτό.

johnsons Baby Oil Aloe Vera, Johnson's baby oil: το super οικονομικό προϊόν με τις πολλές χρήσεις που πρέπει όλες να έχουμεΕμείς για το καλοκαίρι επιλέγουμε συγκεκριμένα το Johnson’s Baby Oil Aloe Vera, το οποίο στοιχίζει μόλις €3,57 (η συσκευασία των 200ml).

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα