Έξοδος

To Sunday Brunch Festival συνεχίζεται στο “The Clumsies”

Δείτε το πρόγραμμα των Κυριακών. 

Ανθή Μιμηγιάννη

Ανθή Μιμηγιάννη

clumsies

Το “The Clumsies” διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα γαστρονομικό φεστιβάλ με αποκλειστικό θέμα το Brunch: To Sunday Brunch Festival! Η κουζίνα του “The Clumsies” παραχωρείται σε ένα διαφορετικό guest chef κάθε Κυριακή, ο οποίος παρουσιάζει ένα brunch menu της δικής του έμπνευσης. Κάθε Κυριακή λοιπόν και ένας διαφορετικός Chef, κάθε Κυριακή και ένα διαφορετικό brunch menu. Ταυτόχρονα, το Bar του “The Clumsies” ετοιμάζει τα ιδανικά ποτά για την περίσταση: different flavored Virgin Bloody Mary’s, non alcohol beverages, Smoothies, e.t.c.

clumsies

Μέχρι στιγμής στο Sunday Brunch Festival έχουν περάσει οι:

  1. Θάνος Φέσκος από το Geranium της Κοπεγχάγης
  2. Jean – Charles Métayer από το Premiere του Intercontinental
  3. Οι Chef της Cookoovaya
  4. Αλέξης Τσιοτίνης του CTC
  5. Madame Ginger
  6. Βασίλης Παπαθεοδώρου από το Matsuhisa Athens
  7.  Δημήτρη Κοπαράνης που δημιούργησε το γνωστό μπουγατσάν

Τις επόμενες Κυριακές το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

15 Νοεμβρίου: Παναγιώτης Γιακαλής

Ο Executive Chef του Ξενοδοχείου “The Margi”, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στα Small Luxury Hotels of the World και Chef των εστιατορίων του “Baku”, “Malabar” και “Malabar Gastronomy”, θεωρείται ένας εκ των σημαντικών εκπροσώπων της νέας ελληνικής κουζίνας

22 Νοεμβρίου: Γκίκας Ξενάκης

Με σπουδές στην Ελλάδα και μετεκπαίδευση στο εξωτερικό, με θητεία σε εμβληματικά εστιατόρια όπως το “Boschetto” και η “Σπονδή”, δίπλα στον Arnaud Bignon, ο Chef του εστιατορίου  Aleria” θα ξεδιπλώσει για εσάς το ιδιαίτερο ταλέντο του στην Ελληνική δημιουργική κουζίνα

29 Νοεμβρίου: Βασίλη Γεωγλερή

Το “Warehouse”, το γνωστό στέκι των Εξαρχείων είναι γνωστό για 3 πράγματα: τον καλό καφέ, το καλό κρασί και το πολύ καλό φαγητό του Βασίλη Γεωγλερή με το υπέροχο brunch του! Σειρά σας να το διαπιστώσετε

6 Δεκεμβρίου: Σταμάτης Μαρμαρινός

Ο πολλά υποσχόμενος  λόγω ηλικίας αλλά ήδη έμπειρος  λόγω παραστάσεων στις κουζίνες του “Βαρούλκο”, του “1800” κ.α.,  σεφ σήμερα του εμβληματικού Ξενοδοχείου “Ποσειδώνιο” στις Σπέτσες, ετοιμάζεται να μας εκπλήξει!

13 Δεκεμβρίου: Δημήτρης Κατριβέσης

Ο αντισυμβατικός chef των εστιατορίων “Kiku” και “Kiku Club Athens”, έφερε στην αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή την κουλτούρα του Nikkei, δηλαδή την κουζίνα που ενώνει τη γαστρονομική παράδοση τριών χωρών, της Ιαπωνίας, του Περού και της Ισπανίας. Τι θα  μας ετοιμάσει άραγε;

Για την συμμετοχή σας τις ημέρες του Festival θα απαιτηθεί κράτηση. Παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο τηλ. 6971978948

The Clumsies

Πραξιτέλους 30, Αθήνα

info@theclumsies.com

Hashtags

#SundayBrunchFestival
#BrunchReinvention
#TheClumsiesBrunch

clumsies

Διαβάστε ακόμη:

Ανθή Μιμηγιάννη