Το primer της μάσκαρα κάνει όντως δουλειά; Το δοκιμάσαμε και σας απαντάμε

Εάν σας αρέσει να βάφεστε και το καθημερινό μακιγιάζ αποτελεί μέρος της ρουτίνας σας, θα ξέρετε ήδη πως μπορεί να επιβαρύνει το δέρμα.  Έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει από το νεσεσέρ σας ένα καλό primer. Το primer λειτουργεί σαν φιλμ μεταξύ του δέρματος και του μακιγιάζ, κρατώντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ταυτόχρονα δημιουργώντας την τέλεια βάση για το makeup μας. Ξέρουμε πως το primer για το foundation λειτουργεί  καθώς σε αυτό ορκίζονται καθημερινά χιλιάδες beauty addicts, αλλά τι γίνεται με το primer της μάσκαρα; Είναι όντως απαραίτητο;

Έχει να κάνει  με τον τύπο της μάσκαρα και πόσο συχνά την χρησιμοποιείτε. Στην ουσία, το primer, θρέφει τις βλεφαρίδες, τις διαχωρίζει και τις κάνει να φαίνονται πιο πυκνές και πιο μακριές. Κάποια primer, μπορεί ακόμα να αδιαβροχοποιήσουν την σύσταση της μάσκαρα που θα χρησιμοποιήσετε.  Εδώ στο γραφείο, το δοκιμάσαμε, το συζητήσαμε και καταλήξαμε σε ένα συμπέρασμα:

Το primer της mascara όντως λειτουργεί, και εμείς καταλήξαμε πως αποτελεί την κατάλληλη βάση για το μακιγιάζ των βλεφαρίδων μας.  Οι βλεφαρίδες μας μεταμορφώνονται με τη χρήση του, και τις νιώθουμε πολύ πιο «δεκτικές» στην εφαρμογή της μάσκαρα αφού έχουμε βάλει primer.

Θυμηθείτε να εφαρμόσετε το primer της μάσκαρα σωστά.

Συνήθως το primer της μάσκαρα,  έχει βουρτσάκι στην συσκευασία, για την  σωστή εφαρμογή του. Θα σας συνιστούσα να σηκώσετε λίγο το πηγούνι σας, να χρησιμοποιήσετε ένα βουρτσάκι και να κοιτάξετε προς τα κάτω έτσι ώστε να βλέπετε τις βλεφαρίδες σας να ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο πρόσωπο. Χρησιμοποιείστε το ένα χέρι σας για να ανασηκώσετε τις βλεφαρίδες και περάστε το προϊόν  κατά μήκος, με ελαφρά καμπυλωτές  κινήσεις ώστε να πετύχετε το μέγιστο διαχωρισμό.

Σας παρουσιάζουμε τρία δημοφιλή primer για μάσκαρα, για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει:

 

loreal-paradise-mascara- primer της μάσκαρα

L’Oréal Paris Paradise Mascara Primer

_mascaras_lash- primer της μάσκαρα

3INA The Lash Primer Mascara Nude

ysl mascara primer  της μάσκαρα

YSL Mascara Volume Effet Faux Cils Flash Primer

Tώρα ξέρετε αν το primer της μάσκαρα όντως λειτουργεί!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα