Νέα

Το πιο ωραίο και χιουμοριστικό #10yearschallenge: Ο Νίκος Μουτσινάς με μαλλιά

Αυτή την απίστευτη αποκάλυψη έκανε μια φίλη του, ηθοποιός. 

InStyle.gr

nikos moutsinas

Το πιο ωραίο και χιουμοριστικό #10yearschallenge: Ο Νίκος Μουτσινάς με μαλλιά

Είναι η συνήθεια των τελευταίων ημερών που έγινε μανία ονομάζεται  #10yearschallnge! Πάρα πολλοί χρήστες των social media υπέκυψαν στον πειρασμό και αποδέχτηκαν την πρόκληση να αναβάσουν φωτογραφίες τους από το παρελόν.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η ηθοποιός Σύλβια Δελικούρα, η οποία έβγαλε μοιράστηκε μία φωτογραφία από το 1999, τότε που σπούδαζε στη δραματική σχολή «Ίασμος», μαζί με άλλους αγαπημένους ηθοποιούς.


View this post on Instagram

Την κοιτάζω την ξανά κοιτάζω και την ξανά κοιτάζω 😂😂😂❤️1999 !!!! Να το #20yearchallenge @mariasolomou_official @nikosmoutsinas @argiris_aggelou_official

A post shared by Silvia Delikoura (@silviadelikoura) on

Στη φωτογραφία, η Σύλβια Δελικούρα είναι μαζί με τη Μαρία Σολωμού, τον Αργύρη Αγγέλου και τον Νίκο Μουτσινά!  Όλοι τους είναι λίγο διαφορετικοί, ο Νίκος Μουτσινάς όμως περισσότερο, αφού έχει…μαλλιά! «Κάποια μαλλάκια Νίκο μου», έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Γνωστός για το χιούμορ του, ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παρουσιαστές και φέτος δικαιώνεται αφού η εκπομπή του «Για την παρέα», σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα στο Open.


View this post on Instagram

Κάποια υπερβολή θεωρείτε? 😂 #ΣασΕυχαριστουμε #Χαρουμενακος #Τρελαθηκαμε #Λαλα

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) on

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

InStyle.gr