Νέα

Το περίπτερο του Ασύλου Ανιάτων στο Golden Hall

Το περίπτερο βρίσκεται στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου, απέναντι από το Attica 

InStyle.gr

Από τις 6 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου το Άσυλο Ανιάτων «μετακομίζει» στο εμπορικό κέντρο Golden Hall και στήνει ένα περίπτερο διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Άνθρωποι του Ασύλου Ανιάτων έχουν φέρει μαζί τους τα χειροποίητα χειροτεχνήματα των περιθαλπομένων του Ιδρύματος μαζί με όλη την αγάπη και το μεράκι αυτών που τα έφτιαξαν, θέλοντας έτσι να ενισχύσουν τη συγκινητική προσπάθειά τους.

Το περίπτερο βρίσκεται στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου, απέναντι από το Attica και λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 – 21.00 και το Σάββατο 10.00 – 20.00. Το περίπτερο διαθέτει χειροποίητα φιλοτεχνήματα από μια ποικιλία τσαντών, πορτοφολιών και ειδών ζωγραφικής που δημιουργήθηκαν με κόπο και μεράκι από τους περιθαλπομένους του Ιδρύματος.

Το Άσυλο Ανιάτων καλεί μικρούς και μεγάλους να επισκεφτούν το ξεχωριστό αυτό περίπτερο, να στηρίξουν το έργο του Ασύλου να χαρίσουν ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας συμμετέχοντας στη λαχειοφόρο αγορά, στην οποία κληρώνονται καθημερινά οι δημιουργίες των περιθαλπόμενων από το τμήμα εργασιοθεραπείας.

Η Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων κα Ιωάννα Ηλιάδη δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που το Golden Hall φιλοξενεί την προσπάθειά μας να εκθέσουμε και να κληρώσουμε τα χειροποιήτα χειροτεχνήματα των περιθαλπομένων μας. Προσπαθούμε μέσα από δράσεις εξωστρέφειας να ανοίξουμε το ΑΑ στην κοινωνία. Η προσπάθεια των περιθαλπομένων είναι εντυπωσιακή και οι χειροποίητες δημιουργίες τους αξιοθαύμαστες. Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε όλους με χαρά».

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

InStyle.gr