To no1 hair tip που σας κρύβει ο κομμωτής σας και πρέπει να γνωρίζετε

Όπως είπαμε, φέτος είναι η χρονιά των μακριών, δυνατών μαλλιών. Η Δούκισσα Νομικού, η Emily Ratajkowski, η Αmal Clooney και η Izabel Goulart, είναι μόνο μερικές από τις πολλές διάσημες γυναίκες που τα προτιμούν και όχι αδίκως: τα μακριά μαλλιά δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα και είναι πάντα θηλυκά και σέξι. Και παρότι τη χρονιά που πέρασε είδαμε αρκετά κοντά μαλλιά στις πασαρέλες, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία των πλούσιων, λαμπερών μαλλιών που ακτινοβολούν υγεία. Σε πολλές από εμάς τα μακριά μαλλιά είναι στο μυαλό μας συνυφασμένα με χρονοβόρες και κοστοβόρες διαδικασίες ώστε να διατηρηθούν στην καλύτερη τους φόρμα, κάτι που πρόκειται να αλλάξει μετά από αυτό το άρθρο.

hair bow

Πως; Ρωτήσαμε και μάθαμε ένα μικρό μυστικό που όλοι οι κομμωτές ξέρουν και κανένας δεν θα σας αποκαλύψει. Κι ενώ ξέρουμε πως οι μάσκες μαλλιών κάνουν θαύματα και αν τηρούνται με ευλάβεια οι χρόνοι παραμονής τους στο κεφάλι, θα έχουμε υπέροχα ενυδατωμένα μαλλιά, εμείς σας αποκαλύπτουμε το προϊόν που θα σας εξοικονομήσει και χρόνο και χρήμα.

Και αυτό δεν είναι άλλο από το ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ.

Αυτό το μαγικό λαδάκι, που όλες βάζουμε για δυνατές και μακριές βλεφαρίδες (και αν δεν το κάνετε, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε) σκεφτείτε αν μπορεί να κάνει θαύματα σε τόσο μικρές τριχούλες, τι μπορεί να κάνει στα μαλλιά σας.

Με αντιμικροβιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες, το καστορέλαιο έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο θαυματουργά φυσικά έλαια για τα μαλλιά. Συμβάλλει στην ανάπτυξη των μαλλιών με φυσικό τρόπο, αντιμετωπίζει την τριχόπτωση, δρα κατά της ξηροδερμίας και προσφέρει άμεση ενυδάτωση σε ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα μαλλιά.

long hair

Και αφού μάθατε όλες τις ευεργετικές του ικανότητες, ήρθε η ώρα να μάθετε και πώς να το εφαρμόζετε:

  • Ρίχνετε λίγο καστορέλαιο στις παλάμες σας και σε στεγνά ή ελαφρώς νωπά μαλλιά, περνάτε τα χέρια σας από τη ρίζα ως τις άκρες. Το αφήνετε να δράσει μια ώρα (ή μπορείτε και να κοιμηθείτε με αυτό, τυλίγοντας μια πετσέτα στο κεφάλι σας, για να μην λερώσετε τα σεντόνια) και το αφαιρείτε.
  • Αλλά προσοχή! Επειδή το καστορέλαιο είναι πολύ παχύρευστο, προτείνουμε να μην λουστείτε κανονικά κατευθείαν, αλλά να περάσετε στα νωπά μαλλιά σας σαμπουάν, χωρίς να χρησιμοποιήσετε νερό και να κάνετε μασάζ στις τρίχες. Έτσι θα απορροφηθεί η υπερβολική λιπαρότητα, και όταν μετά από αυτό, λουστείτε κανονικά θα δείτε ότι το καστορέλαιο αφαιρείται πολύ πιο εύκολα!
  • Κάντε τη θεραπεία με το καστορέλαιο μία με δύο φορές τη βδομάδα, και θα δείτε τα μαλλιά σας να μεταμορφώνονται μέρα με την μέρα.

Τώρα ξέρετε το μυστικό για υγιή, λαμπερά μαλλιά!

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα