Το μοναδικό πανωφόρι που θα χρειαστείτε για κάθε middle season

Αυτή την περίοδο βρισκόμαστε σε αυτό που αποκαλούμε middle season. Εντάξει η διάθεσή μας εν προκειμένω φτιάχνει γιατί η συγκεκριμένη middle season (δηλαδή η άνοιξη) σημαίνει ότι το καλοκαίρι είναι πιο κοντά, οπότε δεν έχουμε λόγο να μη χαιρόμαστε. Τι; Δεν πιστεύω να είστε από αυτούς που προτιμούν τον χειμώνα… Αυτή λοιπόν η ενδιάμεση σεζόν απαιτεί πανωφόρι. Μπορεί τα looks μας ήδη να είναι πιο ανάλαφρα, μπορεί να με χρειάζεται να φορέσουμε αμέτρητα πράγματα και να κάνουμε layering κάθε μέρα προκειμένου να προστατευτούμε από το κρύο, όμως σίγουρα ένα πανωφόρι δε λείπει από το καθημερινό μας ντύσιμο. Και για να μην αντιμετωπίζετε κάθε μέρα πρόβλημα, υπάρχει ένας τύπος πανωφοριού που ταιριάζει με όλα και που αν δεν έχετε ήδη στη ντουλάπα σας ΠΡΕΠΕΙ να αποκτήσετε οπωσδήποτε. Εγώ ομολογώ ότι έχω μόνο μία, η οποία μάλιστα νιώθω ότι πλέον δε μου αρέσει και είναι το πρώρο πράγμα που θα αγοράσω αύριο που θα κάνω τα πασχαλινά μου ψώνια. Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει μιλάω για τη μπεζ καμπαρντίνα, η οποία είναι το πιο passepartout κομμάτι της άνοιξης. Μπορείτε να τη φορέσετε ακόμα και σαν φόρεμα και όχι μόνο σαν πανωφόρι (το έχει κάνει και η Kim Kardashian επιλέγοντας καμπαρντίνα Balenciaga πριν από μερικές σεζόν).

Ταιριάζει με όλα, ίσως θα πρέπει να την αποφύγετε με βραδινά looks, όμως ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση, αν το styling είναι σωστό μπορεί να φορεθεί ακόμα και έτσι. Ιδανικά την προτείνουμε με jeans, μιας και ο συνδυασμός αυτός είναι πραγματικά τέλειος.

Όπως και όλα τα fashion items, έτσι και αυτό μπορείτε να το αποκτήσετε είτε ξοδεύοντας ελάχιστα, είτε πολύ περισσότερα χρήματα. Αξίζει να αναφερθεί ότι μια μπεζ καμπαρντίνα αξίζει τα χρήματά σας και ίσως θα πρέπει να επενδύσετε σ’ αυτή. Παρόλα αυτά εδώ θα δείτε μία για κάθε budget για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει.

kamparntina zara

Καμπαρντίνα με ρίγα στο πλάι Zara, μπορείτε να τη βρείτε εδώ. 

mango kamparntina

Καμπαρντίνα με ζώνη Mango, μπορείτε να τη βρείτε εδώ. 

ale kamparntina

 

Καμπαρντίνα ALE, μπορείτε να τη βρείτε εδώ. 

trench j crew

Καμπαρντίνα J. Crew, μπορείτε να τη βρείτε εδώ. 

burberry kamparntina

Καμπαρντίνα Burberry, μπορείτε να τη βρείτε στα καταστήματα attica.

hm trench

Καμπαρντίνα H&M, μπορείτε να τη βρείτε εδώ. 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα