Το look της Pippa Middleton που πρέπει να υιοθετήσουμε όλες για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού


H Pippa Middleton είναι η μικρή αδερφή της Kate Middleton, Δούκισσας του Cambridge, που είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της με το λευκό φόρεμα που φορούσε ως παράμυμφη στον πριγκιπικό γάμο και το καλλίγραμμο σώμα της. Η Pippa απο τότε παντρεύτηκε, τον James Spencer Matthews που ασχολείται με τα χρηματοοικονομικά, έκανε τα ταξίδια της και έμεινε έγκυος. Και όπως είναι φυσικό εμείς αρχίσαμε να παρακολουθούμε πιο προσεκτικά τις εμφανίσεις της, καθώς είναι μια πολύ stylish κοπέλα.

Για του λόγου το αληθές η όμορφη Pippa εμφανίστηκε στο τουρνουά τένις του Wimbledon, στο οποίο βλέπουμε γενικά πολύ ωραία looks απο τις κυρίες που δίνουν το παρών, και εντυπωσίασε με το απλό αλλά ultra chic σύνολό της.. Για το φετινό Wimbledon λοιπόν, επέμεινε στο minimal στιλ της επιλέγοντας ένα λευκό midi broderie aglaise φόρεμα με τετράγωνη λαιμόκοψη και λεπτομέρειες απο βολάν, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι γαλάζιες εσπαντρίγιες και ψάθινο κάπελο.

Αν μας ρωτάτε αυτή είναι η σωστή εμφάνιση για το καλοκαίρι και ειδικά όταν ο ήλιος ακόμα λάμπει. Εσείς τι πιστεύετε; Θα ακολουθήσετε το παράδειγμα της Pippa;

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα