Το είχατε προσέξει; Τα παπούτσια που διάλεξε η Julia Roberts για την πιο ρομαντική σκηνή του Notting Hill
instagram @cinema_in_summary

To Notting Hill είναι μία από τις πιο ρομαντικές ταινίες της δεκαετίας του ’90 με πρωταγωνιστές την Julia Roberts και τον Hugh Grant. Η ταινία μας έχει μείνει στο μυαλό -μεταξύ άλλων-κυρίως για την πιο γλυκιά ερωτική εξομολόγηση που έχουμε δει στη μεγάλη οθόνη.

Στην αξέχαστη σκηνή με τον μονόλογο της Roberts που υποδύεται την Anna και εξομολογείται το περίφημο “είμαι απλά ένα κορίτσι μπροστά σε ένα αγόρι και του ζητά να την αγαπήσει”, η πρωταγωνίστρια φοράει ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν περιμέναμε να δούμε σε μια ρομαντική σκηνή. H Αnna καταφθάνει στο βιβλιοπωλείο του Will (Hugh Grant) φορώντας ένα γαλάζιο πουλόβερ και ίδιας απόχρωσης ζακέτα και pencil jean φούστα που συνδύασε με ένα ζευγάρι σαγιονάρες.

Μπορεί η Anna να ήταν μια διάσημη σταρ του Hollywood που ήθελε να περπατήσει στους δρόμους του Notting Hill “απαρατήρητη” αλλά οι σαγιονάρες-ακόμα και στα 90s- μάλλον δεν ήταν και η κατάλληλη επιλογή, ειδικά αν σκεφτούμε ότι όλα τα υπόλοιπα looks της ήταν casual αλλά πολύ chic.

Σύμφωνα με τον σεναριογράφο της ταινίας, Richard Curtis που μίλησε στο USA Today, η Roberts δεν ενέκρινε το outfit που της είχαν επιλέξει για την σκηνή και κατέληξε να βάλει τα δικά της ρούχα μαζί με τις σαγιονάρες. Και μάλλον κι αυτή η επιλογή της θα μείνει στην ιστορία, αφού μία από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς διάλεξε για μία από τις πιο δημοφιλείς ταινίες της, παπούτσια που έχουμε όλες στη ντουλάπα μας κι όχι κάποιο designer ζευγάρι.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα