Το επόμενο level σε χρόνο dt! Priyanka Chopra και Nick Jonas παντρεύτηκαν

Το επόμενο level σε χρόνο dt! Priyanka Chopra και Nick Jonas παντρεύτηκαν

Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas, τέσσερις μήνες μετά τον αρραβώνα τους, παντρεύτηκαν στην Ινδία. Το ζευγάρι πραγματοποίησε την τελετή στο σπίτι της διάσημης ηθοποιού στον τόπο καταγωγής της τo Σάββατο 1η Δεκεμβρίου και αναμένεται σήμερα Κυριακή να ακολουθήσει και δεύτερο θρησκευτικό μυστήριο σύμφωνα με τα ήθη και έθιμα της Ινδίας. Η 36χρονη επέλεξε δημιουργία Ralph Lauren ενώ και ο 26χρονος διάσημος τραγουδιστής εμπιστεύτηκε τον ίδιο οίκο μόδας για το outfit  του.

 «Είναι πολύ σημαντικό για την Priyanka να κάνουν και μία ινδική τελετή για να τιμήσει την κληρονομιά και την κουλτούρα της, όπως ακριβώς είναι σημαντικό να κάνουν και μία τύπου δυτική τελετή, για να τιμήσουν με τον ίδιο τρόπο την χριστιανική ανατροφή του Nick. Έτσι θα κάνουν δύο τελετές», αναφέρουν οι πηγές στο People.com!

Παρά τα 1ο και κάτι χρόνια διαφορά στην ηλικία τους, η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς Quantico και ο νεαρός τραγουδιστής αποφάσισαν μόλις μετά από δύο μήνες σχέσης να αρραβωνιαστούν. Η καλύτερη φίλη της Meghan Markle αρχικά ξεκίνησε να μιλάει με τον τραγουδιστή πριν από δύο χρόνια μέσω Twitter ενώ συναντήθηκαν από κοντά το 2017 σε μεγάλο party βραβείων.


View this post on Instagram

Welcome home baby… ?

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα