Το ένα προϊόν που χρειάζεστε για αψεγάδιαστες εορταστικές εμφανίσεις

Τα Χριστούγεννα είναι επιτέλους εδώ και μαζί τους ήρθε η ευκαιρία να φορέσετε τα πιο glamorous ρούχα που έχετε στην ντουλάπα σας. Και επειδή κάποια από αυτά δεν ταιριάζουν ή δεν αναδεικνύονται με καλσόν και κάποιες από εσάς ίσως να μην νιώθετε αυτοπεποίθηση για τα πόδια σας, σας έχουμε έτοιμη τη λύση. Είτε έχετε ευρυαγγείες ή ραγάδες, είτε απλά έχετε κάποια μελανιά ή κόψιμο, η λύση για να δείχνει το δέρμα σας ομοιόμορφο, λείο, λαμπερό και γενικά αψεγάδιαστο είναι ένα πολύ συγκεκριμένο προϊόν: foundation σώματος.

Δεν είναι όσο περίεργο ακούγεται, αφού πλέον στην αγορά κυκλοφορούν από bronzers μέχρι ειδικά foundation για το σώμα, τα οποία καλύπτουν κάθε ατέλεια της επιδερμίδας σας. Τα πόδια σας –ή όποιο άλλο σημείο του σώματός σας θέλετε- θα δείχνουν υπέροχα και εσείς θα φορέσετε με αυτοπεποίθηση τα εορταστικά outfit σας.. Win Win!

mac-face-and-body-foundation, Το ένα προϊόν που χρειάζεστε για αψεγάδιαστες εορταστικές εμφανίσειςΓια τον συγκεκριμένο σκοπό, ένα foundation όπως το Studio Face and Body Foundation της MAC (€44) είναι ιδανικό. Απλώστε το με ένα πινέλο ή σφουγγαράκι στα πόδια σας, ενώ αν θέλετε πιο διακριτική κάλυψη, μπορείτε να το ανακατέψετε με την ενυδατική κρέμα σώματός σας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα