Νέα

Το διάσημο ζευγάρι που περιμέναμε ότι θα χώριζε περιμένει τελικά παιδί

Τέταρτο παιδί για την τραγουδίστρια και πρώτο για τoν τραγουδιστή. Τα πιο ευχάριστα νέα της ημέρας.

InStyle.gr

Gwen Stefani and Blake Shelton pack on the PDA while riding the Jungle Cruise ride at Disneyland. Gwen sat next to Blake and and had both arms around him and her head on his shoulder  Pictured: Gwen Stefani and Blake Shelton,Gwen Stefani Blake Shelton Ref: SPL1372816 121016 NON-EXCLUSIVE Picture by: SplashNews.com  Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 0207 644 7656 Milan: 02 4399 8577 photodesk@splashnews.com  World Rights

H Gwen Stefani είναι το 90s icon που γνωρίσαμε μέσα από τη rock μπάντα της No Doubt και αγαπήσαμε για τα εκκεντρικά της looks και το punk attitude της απέναντι στη διασημότητα. Στις αρχές αυτού του αιώνα μεταπήδησε στην pop μουσική και γρήγορα αναδείχτηκε σε μία ιέρεια του είδους με τραγούδια που έχουν μείνει στο pop πάνθεον όπως το Hollaback Girl και το Cool. Μερικά χρόνια μετά το πέρασμά της στην pop χώρισε και με τον σύζυγό της Gavin Rossdale, με τον οποίο έχει τρία παιδιά. Η τελευταία της δουλειά δεν μουσική ακριβώς, αλλά σχετίζεται με το ταλέντο της και δεν είναι άλλη από τη συμμετοχή της στο αμερικανικό The Voice.

Στο πάνελ του μουσικού reality γνώρισε τον Blake Shelton, έναν country superstar που ποτέ δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε στο πλευρό της Gwen. Μετά από μερικά χρόνια συνεργασίας, οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και όλοι πιστέψαμε ότι αυτή η σχέση δεν θα κρατήσει, κυρίως λόγω της διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας της Gwen και του Blake. Τελικά αρκετούς μήνες μετά την αναπάντεχη είδηση της σχέσης τους το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί και μάλιστα όπως μάθαμε χθες, η Gwen σκοπεύει να αποκτήσει το τέταρτο παιδί της, μπαμπάς του οποίου είναι ο Blake Shelton. Για την ακρίβεια η 40χρονη είναι στην τελική διαδικασία επιλογής παρένθετης μητέρας, καθώς αποφάσισαν ότι αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα αποκτήσουν τον καρπό του έρωτά τους.  Ευχόμαστε στο ζευγάρι να είναι ευτυχισμένο μαζί, γιατί είναι η ζωντανή απόδειξη του γνωστού αστικού μύθου ότι τα ετερώνυμα έλκονται.

InStyle.gr