Μαλλιά

Το beauty προϊόν που δεν αποχωρίζεται στην εγκυμοσύνη της η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Θα σας βολέψει και εσάς, είτε είστε έγκυες, είτε όχι.

InStyle.gr

0106_STAMATINA_TSIMTSILI_25102017Είναι πλέον επιβεβαιωμένο: η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί και διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Όπως σίγουρα θα ξέρετε, τους πρώτους μήνες μίας εγκυμοσύνης, καλό είναι να αποφεύγεται το βάψιμο της ρίζας των μαλλιών. Η παρουσιάστρια όμως δεν αγχώνεται, γιατί έχει ήδη βρει την τέλεια λύση.

«Κορίτσια μου, ξέρω ότι σίγουρα σας έχει συμβεί, όπως και σε εμένα, τη μια να έχετε το τέλειο χρώμα στα μαλλιά και την άλλη, μετά από λίγες εβδομάδες, να φαίνεται άβαφη η ρίζα πριν ακόμη κλείσετε το επόμενο ραντεβού για βαφή στο κομμωτήριο… Μην ανησυχείτε όμως γιατί τώρα μπορείτε να την καλύψετε μέχρι την επόμενη βαφή. Πως; Με το νέο σπρέι Root Retoucher από τον Schwarzkopf, που καμουφλάρει άμεσα την περιοχή της ρίζας, καλύπτοντας ακόμη και τα λευκά με ένα μόνο ψέκασμα μέχρι το επόμενο λούσιμο και μάλιστα χωρίς διχρωμίες», εξήγησε η ίδια στο προσωπικό της blog.

stamatina Το Root Retoucher είναι ένα σπρέι προσωρινής κάλυψης , εύκολο στη χρήση, που καλύπτει άμεσα την περιοχή της ρίζας όταν οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι τόσο γρήγοροι που δεν υπάρχει χρόνος για να ανανεώσετε τη βαφή σας. Καλύπτει τέλεια τα λευκά και τη διχρωμία στη ρίζα με ένα μόνο ψέκασμα, στεγνώνει γρήγορα και χαρίζει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα χωρίς να δημιουργεί αντίθεση με το χρώμα των μαλλιών σας. Έτσι, κάθε απόχρωση του Root Retoucher είναι κατάλληλη για περισσότερα από ένα χρώματα μαλλιών και διαφορετικές χρωματικές κατευθύνσεις. Διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως και 25 εφαρμογές, ενώ η μεγάλης ακρίβειας βαλβίδα ψεκασμού επιτρέπει εφαρμογή μόνο στα σημεία που είναι απαραίτητη.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

InStyle.gr