Το αγαπημένο σας brand έβγαλε είδη σπιτιού που πρέπει να ακουμπήσετε

Τίποτα δεν αγαπάμε περισσότερο από το να παίρνουμε ωραία πράγματα για το σπίτι μας που ομορφαίνουν το χώρο και μας κάνουν να θέλουμε να περνάμε ακόμα περισσότερο χρόνο απ’ότι συνήθως περνάμε. Και αν νομίζετε ότι μια συνδρομή στο Netflix αρκεί για να μην ξαναβγείτε ποτέ από το σπίτι σας, πρέπει να δείτε τη Falconeri Home Capsule Collection.

Με τα πρώτα κρύα, κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση και η τελευταία συλλογή της Falconeri, μία σειρά με ultra soft 100% κασμιρένια ριχτάρια και μαξιλάρες.

Πιστή στο πνεύμα της Falconeri, με τις υφές και τα νήματα που καθιστούν τις σύγχρονες συλλογές του brand τόσο σοφιστικέ, η κομψή πλεκτή σειρά για το σπίτι διατίθεται σε 2 αποχρώσεις: του αλάβαστρου και της τρούφας.

Μαλακές και ζεστές υφές, ενσαρκώνουν ιδανικά την έννοια stay-at-home αγκαλιάζοντας στην ουσία απλές αξίες όπως οικειότητα, ζεστασιά και την χαρά να απολαμβάνεις τον προσωπικό σου χώρο μακριά από το θόρυβο και το άγχος.

Η πολυτέλεια να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου, απολαμβάνοντας τις τελευταίες δημιουργίες της Falconeri.

Εμείς πιάσαμε τα χουχουλιάρικα κομμάτια της συλλογής και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι είναι πιο πιθανό να θέλετε να αγκαλιάζετε, να σκεπάζεστε και να ακουμπάτε αυτά, από τους συντρόφους σας. Και αυτό είναι μια τεράστια επιτυχία της Falconeri που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα