Τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος του InStyle που σηματοδοτεί μια νέα αρχή για το περιοδικό που αγαπάτε

Το InStyle είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα γυναικεία περιοδικά παγκοσμίως (του εκδοτικού κολοσσού Time Inc.). Το περιοδικό που εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες stars του κόσμου για να αποκαλύψουν τις προσωπικές τους ιστορίες, αλλά και τα beauty και fashion μυστικά τους. Με πρόσβαση στους διασημότερους experts της μόδας και της ομορφιάς, καλύπτει ό,τι πιο νέο και φρέσκο στους τομείς αυτούς με τα πιο εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ και τις απόψεις των ειδικών. Με έξυπνες ιδέες, tips και τρικ σε styling, μακιγιάζ και περιποίηση, βοηθάει κάθε αναγνώστρια να ανακαλύψει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Το περιοδικό που αγαπάει το γυναικείο φύλο και πιστεύει ότι δεν υπάρχει ιδανικό σώμα ή ιδανική ηλικία, αλλά μόνο δυνατές προσωπικότητες και μοντέρνες, ενημερωμένες γυναίκες γεμάτες αυτοπεποίθηση σε μια απαιτητική καθημερινότητα. Το ΙnStyle είναι ο σύμμαχος και η έμπνευση της σύγχρονης γυναίκας. Από την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και κάθε δεύτερη Κυριακή του μήνα το InStyle θα κυκλοφορεί με την πιο έγκυρη, ελληνική εφημερίδα, το Έθνος της Κυριακής. Μην χάσετε για κανένα λόγο το νέο μας ραντεβού που σηματοδοτεί μια νέα αρχή για το περιοδικό μας. Σε αυτό το τεύχος θα διαβάσετε:

BBB 600x600

The Beauty Issue: Tα 150 καλύτερα προϊόντα ομορφιάς της χρονιάς σε κάθε κατηγορία (μακιγιάζ, περιποίηση, μαλλιά, σώμα). Τα best beauty buys που αγαπάτε επιστρέφουν για ακόμα μια χρονιά.

ileanna papageorgiou instyle

Cover story: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η κριτής του Greece’s Next Top Model μιλά για το bodyshaming αλλά και την περίοδο που δούλευε ως γραμματέας, ενώ απαντά αν θα έκανε πλαστική επέμβαση και αν ένας έρωτας είναι ικανός να την κάνει να αλλάξει ήπειρο.

elena christopoulou instyle

Η Έλενα Χριστοπούλου, η μέντορας στο Greece’s Next Top Model, μια γυναίκα με φοβερό προσωπικό στιλ, αναλαμβάνει ρόλο μοντέλου, δοκιμάζοντας σύνολα με έμπνευση από τα αγαπημένα της 70s.

kovacs instyle

Η Sharon Kovacs, η εμβληματική performer που λατρεύει το ελληνικό κοινό φωτογραφίζεται με σύγχρονο punk rock styling.

jenny melita instyle

Στο σπίτι με την Τζένη Μελιτά: Η παρουσιάστρια μας δείχνει το διαμέρισμα της στη Νέα Φιλοθέη, όπου συγκατοικεί με το σύντροφό της, Σπύρο Μαργαρίτη. Και ναι ταιριάζει απόλυτα στην girly funky προσωπικότητά της.

nasos papargyropoulos instyle

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο επιχειρηματίας και ηθοποιός μιλά για τη μετα-Survivor εποχή, τη σχέση του με τη μόδα, τους λόγους που θα έφευγε από μια σχέση και όσα τον κάνουν να βαριέται αφόρητα.

Lady Gaga: Οι 10 καλύτερες εμφανίσεις της πιο iconic σύγχρονης popstar.

Mόδα: 6+1 έξυπνοι τρόποι να αντιγράψετε τα πιο cool looks της πασαρέλας στην καθημερινότητά σας.

Πώς θα ανανεώσετε άμεσα την γκαρνταρόμπα σας με: Total leather σύνολα, Fancy παντελόνια και Πλεκτά σε γήινες αποχρώσεις

InStyleNOVEMBER_Promo

 

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα