Τί είναι αυτό που χρειαζόμαστε για ένα τέλειο καλοκαίρι; Το τέλειο μαγιό!

Η Lisca εμπνέεται από τις πιο hot πασαρέλες διεθνώς και μας προτείνει όλα τα must haves για αυτό το καλοκαίρι.

Από το glam στο πληθωρικό και από το trendy στο απόλυτα σικ, το στυλ της Lisca καλύπτει όλες τις εκφάνσεις της θηλυκότητας φροντίζοντας παράλληλα να προσφέρει τέλεια στήριξη σε κάθε σωματότυπο (μέχρι G cup / νούμερο 52).

Στη φετινή συλλογή 2019 θα βρούμε πολύχρωμους συνδυασμούς, retro ethnic στυλ, διχρωμίες αλλά και φωτεινά χρώματα ιδανικά για mix and match looks.

Η παλέτα της συλλογής κυμαίνεται σε ζεστούς τόνους του ροζ, πορτοκαλί, κόκκινου μέχρι και ψυχρούς όπως το τυρκουάζ, το λευκό και το μαύρο. Για όσες προτιμούν τα σχέδια, η Lisca προτείνει prints με εξωτικά λουλούδια και μοτίβα και την all time classic μαρινιέρα.

Η capsule σειρά Selection by Lisca, δίνει έμφαση στην glamorous πλευρά του στυλ και είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίσουν: πλισέ υφάσματα, lurex λεπτομέρειες, αποχρώσεις του ασημί και του χρυσού συνδυάζονται σε μίνιμαλ, σοφιστικέ γραμμές για ένα απόλυτα σικ αποτέλεσμα. Ψηλόμεσα σλιπ –ένα απο τα πιο hot trends της φετινής σεζόν – και ολόσωμα μαγιό με έναν ώμο είναι μερικά από τα πατρόν της ξεχωριστής συλλογής. Τη σειρά συμπληρώνουν επιλογές beachwear για ένα totally chic αποτέλεσμα ακόμα και για τις ώρες της ημέρας που το μαγιό δεν είναι ο πρωταγωνιστής του look.

Η δεύτερη capsule συλλογή Cheek by Lisca εμπνέεται από το φετινό trend του retro: ζακάρκαι κεντητά υφάσματα σε έντονα χρώματα,  ψηλόμεσα σλιπ, monokinis για πιο sporty αλλά ταυτόχρονα sexy looks και μπικίνι bandeau συνθέτουν μια φρέσκια, απόλυτα νεανική συλλογή.

Ανακαλύψτε τις συλλογές εσωρούχων και μαγιό Lisca σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα

 

https://www.lisca.com/swimwear

https://www.facebook.com/liscaprofile/
https://www.instagram.com/liscalingerie/

 

Αποκλειστικός Διανομέας για την Ελλάδα: DTP GROUP, www.dtpgroup.gr

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα