Τι έκαναν οι αγαπημένες μας celebrities πριν το Met Gala;

Το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης διοργάνωσε και φέτος τo Met Gala και φυσικά συγκέντρωσε στο κόκκινο χαλί τις πιο διάσημες γυναίκες του κόσμου, οι οποίες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν. Τα φλας ολόκληρου του πλανήτη συγκεντρώθηκαν στη Νέα Υόρκη και άστραψαν μπροστά στο κόκκινο χαλί που στρώνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν. Και όταν επάνω σου είναι όλα τα φλας οφείλεις στον εαυτό σου εκτός από το να έχεις τέλειο outfit, να δείχνεις πιο όμορφη από ποτέ. Τι έκαναν λοιπόν οι αγαπημένες μας celebrities πριν το Met Gala για να προετοιμαστούν καταλλήλως; Κάποιες πέρασαν μια ολόκληρη μέρα για να περιποιηθούν τον εαυτό τους και να κάνουν το απαραίτητο beauté πριν τη μεγάλη βραδιά ενώ κάποιες άλλες ήταν πιο χαλαρές. Φυσικά δεν έχασαν ευκαιρία να μοιραστούν τα μυστικά ομορφιάς τους με τους αγαπημένους τους ακόλουθους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και εμείς σας παρουσιάζουμε όσες μας κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Doutzen Kroes

Η Doutzen Kroes ανέβασε ιστορία στην οποία λίγο πριν επιμεληθεί το μακιγιάζ της η make up artist της, κάνει μάσκα χειλιών προκειμένου να ενυδατώσει σε βάθος τα χείλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή του προσώπου της και να τα κάνει πιο juicy.

Επίσης, ανέβασε instagram story την ώρα που της κάνουν pedicure και οι άνθρωποι της ομάδας της δουλεύουν για να προετοιμάσουν την εμφάνιση της.

Karlie Kloss

Η Karlie Kloss κάνει την λεγόμενη «γλυπτική προσώπου», η οποία κάνει θραύση πάντα πριν το κόκκινο χαλί καθώς κάνει πραγματικά θαύματα και διώχνει φυσικά και αρµονικά από την όψη σχεδόν μια δεκαετία.

Αργότερα ανέβασε άλλη μια φωτογραφία, άβαφη ακόμη, φορώντας patches για τους μαύρους κύκλους ενώ ταυτόχρονα της επιμελούνται τα μαλλιά και το pedicure.

Eva Chen

To it girl και director of fashion partnerships στο Instagram, Eva Chen, έκανε κυριολεκτικά τα πάντα, υπέρηχο στο πρόσωπο και στο σώμα για σύσφιξη, μάσκα προσώπου, ακόμη και άνθρωποι να της χαστουκίζουν κυριολεκτικά τα μάγουλα για περισσότερη τόνωση.

Kendal Jenner

Για το τέλος η αγαπημένη μας Kendal σχεδόν προκλητικά ανέβασε story που τρώει πατάτες τηγανιτές, γλυκιά κρέπα και  grilled sandwich. So thug!

32130718_1737529126334830_5378758514543951872_n

Aκολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα